Ferm Living Tapet

Ferm Living Tapet

Det danske ferm LIVING, som holder til i København, sætter en ære i at skabe autentiske og smukke produkter i funktionelle designs — og det er især deres tapeter, de er kendte for. Er du på udkig efter ferm LIVING tapet til dit hjem, men er du i tvivl om, hvad du bør tage højde for, inden du beslutter dig for designet?

Så kan du med fordel læse med her, hvor vi gør dig klogere på emnet, så du kan være sikker på at købe den helt rigtige variant til dit hjem.

Populært Ferm Living Tapet

Hvilken type ferm LIVING tapet skal jeg vælge?

Hos ferm LIVING er der taget højde for, at forskellige mennesker vil forskellige ting med deres boligindretning. Derfor kan du hos de forskellige ferm LIVING forhandlere finde et stort udvalg af varianter i forskellige mønstre og farver.

Er du til den minimalistiske stil med skarpe linjer, kan du med fordel gå efter deres Lines Wallpaper, hvor enkle linjer af guld pryder forskellige ensfarvede baggrunde såsom hvid, mørkeblå, grå og mint.

Er du mere til det spraglede og festlige look, vil de også have noget for dig. Her kan du vælge imellem wallpapers i alt fra en smuk off-white farve til rosa, grå eller mint, som kan være prydet med gyldne konfettiprikker fra gulv til loft. Disse modeller egner sig også til børneværelset, hvor indretningen ofte gerne må være lidt mere dynamisk og løssluppen.

De fleste kollektioner fås i forskellige farvekombinationer, så har du fundet et mønster, du holder af, vil du med sikkerhed kunne finde det i en farve, der passer til netop dit hjem.

Skal jeg købe tapet til hele rummet eller en enkelt væg?

Mange mennesker vælger i dag at tapetsere en enkelt væg i et givent rum med en smuk farve eller et unikt mønster for at skabe mere liv i rummet og for at bryde ensartetheden.

Har du fået øje på en variant, du er vild med, men er du bange for, at det vil være for stor en mundfuld at tapetsere et helt rum med det, kan du derfor med fordel vælge at dedikere én enkelt væg til formålet.

Fordelen ved denne metode er, udover de muligheder, den åbner op for, at mønstret er mere iøjnefaldende, når det står i modsætning til rummets øvrige og måske mere enkle og afdæmpede vægge. En enkelt væg med et sjovt eller livligt wallpaper kan puste nyt liv ind i ethvert rum og i ethvert hjem.

Dog kan ferm LIVING tapeter også sagtens bruges i et helt rum ad gangen. Uanset om du er til det livlige og farverige eller det mere enkle og ensartede — måske med et twist af gyldne linjer eller geometriske former — så vil resultatet være smukt og charmerende.