Kom godt igennem flytningen med denne huskeliste

At flytte til en ny bolig kan være en spændende tid, men det kan også være en stressende tid, hvor der er mange ting at tage højde for. For at gøre flytningen så glat som muligt, er det vigtigt at have styr på en række administrative opgaver, der skal tages hånd om. Her er en huskeliste over ting, du skal huske, når du flytter bolig.
Vil du efter vores artikel læse endnu mere for at blive klar, så tjek denne huskeliste til flytning ud.

Meld din flytning hos borger.dk

Det første, du skal gøre, når du flytter bolig, er at melde din flytning til Folkeregistret på borger.dk. Dette sikrer, at du stadig er registreret på din korrekte adresse, og at du modtager din post på den rigtige adresse.

Tjek din forsikring

Når du flytter til en ny bolig, er det vigtigt at tjekke dine forsikringer og opdatere din adresse og adresseoplysninger. Dette vil sikre, at du stadig er dækket, hvis der sker noget uventet. Det kan være, at du skal have ændret lidt i din indboforsikring, og det er vigtigt, at du gør din research, så du får den bedste løsning og ikke blot den nemmeste og hurtigste – så kig på det i god tid.

Find en elleverandør

Når du flytter bolig, skal du både huske at afmelde din nuværende løsning, men også finde en ny til det sted, du flytter hen. Der er rigtig mange udbydere på markedet, og du kan derfor spare godt med penge, hvis du tager dig tid til at finde en billig, men selvfølgelig også en god løsning.

Skift internetudbyder

Der er ikke noget mere træls end at skulle sidde på mobildeling. Derfor skal du huske at finde en internetudbyder, som kan komme ud og hjælpe dig med at få internet til husstanden. Ofte kan der godt gå lang tid, før diverse selskaber kan komme forbi. Derfor vil vi anbefale, at du finder en udbyder allerede inden, du flytter til den nye adresse, så installatøren kan komme ud stort set på dag 1.

Skift af læge

Når du flytter til en ny bolig, skal du muligvis finde en ny læge, og du skal ikke altid bare vælge det første og bedste.
Gør dig selv en tjeneste og lav lidt research, så du finder den rette løsning til dine behov. Det er nemlig gratis at skifte i forbindelse med din flytning, hvor der efterfølgende koster en lille smule. Du kan altså ligeså godt vælge rigtig i første omgang.

Flyttepizza til dit team

At flytte bolig kan være en stor opgave, og det kan være en god idé at bede venner og familie om hjælp, så det hele bliver lidt sjovere, men også lettere.
Får du hjælp, skal du selvfølgelig sørge for, at der er proviant til de hårdtarbejdende. Der skal være øl, sodavand og naturligvis pizza til at runde dagen af.

At flytte til en ny bolig kan være en smule stressende, men med den rette planlægning og forberedelse kan du undgå unødvendige problemer. Følg derfor vores råd ovenfor og gør det hele en smule lettere.