Hører sexlegetøj sig til i dit soveværelse?

Annonce

En af de diskussioner, man ofte hører om ved en herreaften, er om hvorvidt sexlegetøj hører sig til eller ej i ens soveværelse. Mange mænd har en stærk holdning til, at de ikke benytter sig af voksenlegetøj under agten. Andre helliger sig til legetøjet, da de mener, at det er med til at tilføre en ekstra dimension til parforholdet.

Det er i dag blevet relativt alment at se sexlegetøj i et soveværelse. Statistikker viser dog, at det primært er kvinder, der køber legetøjet. Mænd er derimod en smule mere tilbageholdne. Det kan der være mange forskellige grunde til, og vi vil herunder forsøge at komme nærmere ind på de forskellige områder af diskussionen, der i dag hersker.

”Jeg gør det godt nok selv”

En af de sætninger, man ofte hører, når mænd diskuterer om hvorvidt voksenlegetøj er noget for dem eller ej, er ovenstående. Tanken om at legetøjet er kommet for at blive en erstatning eller en forbedring af mandens egne egenskaber. Det kan måske endda siges, at visse mænd får malet et skræmmebillede for dem selv. Men er det egentlig rigtigt?


Det kommer naturligvis an på, hvem man spørger. Ofte ses det dog, at der kan ligge noget andet til grund for disse tanker.

”Det er noget skrammel, som kun bruges en enkelt gang”

Der er mange fordomme om sexlegetøj. Ovenstående er en af dem. Efter første gang er det ikke sjovt mere, og så bliver legetøjet gemt væk i en vilkårlig skuffe. Sådan behøver det dog ikke at være, og ofte er det slet ikke tilfældet. Der findes en masse forskellig typer voksenlegetøj, og de fleste der får det afprøvet med sin partner vil finde ud af, at det kan være med til at skabe ekstra spænding i sengen.

Hvor køber man sexlegetøj henne?

Det er i dag muligt at købe sexlegetøj i fysiske butikker såvel som online. På nettet vil du typisk finde det største udvalg, og selvom du ikke får lov til at have produkterne i hænderne, før du står med det derhjemme, så har de fleste webshops nogle helt fantastiske billeder samt en god beskrivelse af varerne. Der bør derfor ikke komme nogle uforudsete overraskelser.

På nettet kan du typisk også spare en masse penge på legetøjet. Det er typisk billigere at handle på nettet, hvorfor du med fordel kan starte med at researche, hvad det er for et udvalg, der findes online.

Hvad er rigtigt, og hvad er forkert?

Det er umuligt at drage en konklusion af denne diskussion. Det er helt og aldeles op til den enkelte mand, hvad de føler, der er det rigtige for den individuelle. Diskussionen kan dog godt være med til at sætte lys på et stadigt tabubelagt emne, hvilket kan være en positiv ting for hele industrien.