Indret din mandehule med disse klassiske møbler

Hvilke møbler vælger du til din mandehule?

Vil du gerne indrette din mandehule på ny og er du glad for danske designermøbler? Så kan du læse med her, hvor vi vil introducere dig for nogle af de perfekte møbler til mandehulen! 

CH71 Lounge Chair 

Selvfølgelig kan man altid gå efter den klassiske sorte læderstol! Dog vil vi forsøge at introducere dig for en anden lænestol med en meget anden stil. Denne polstrede designer lounge stol er kendt for dens bløde og slanke fremtoning samtidig med, at den har et robust look. Denne stol er specielt ideel til mandehulen, som ikke har meget plads. Med denne stol får du nemlig en robust og polstret stol, som samtidig ikke tager al opmærksomheden i rummet. 

Denne lounge stol er designet af Hans J. Wegner helt tilbage i 1952 og stolen signalerer, at den kendte møbelsnedker bestemt kunne sit kram inden for polster- og snedker håndværk. 

CH72 Sofa eller CH403 Sofa 

Hvis du kan lide designet af CH71 og gerne vil have en tilhørende sofa, kan du sagtens få således! Hans J. Wegner skabte nemlig også CH72 sofaen, som er i samme kollektion. Med dette sæt kan du nemt få både sofa og lounge chair i din mandehule, uden at det tager al pladsen og opmærksomheden fra resten af de ting, du gerne vil have ind i rummet. 

CH72 sofaen er selvfølgelig også kendt for dens bløde fremtoning, som stadig fremstår robust. Yderligere har denne sofa fået megen opmærksomhed grundet dens fantastiske komfort! 

Hvis du er mere til det mørkere look, kan vi anbefale dig at undersøge CH403 sofaen. Denne har et meget anderledes look, og du får bestemt opmærksomhed fra vennerne for denne herre-sofa til hulen. 

CH24 – Y stolen eller CH56 Barstol 

Man kan selvfølgelig ikke nøjes med en sofa og en lænestol. Eller kan man? De fleste foretrækker også at have et reelt spisebord og dertilhørende spisestole. Det kan være rart at have muligheden for at sidde sammen omkring et bord – specielt hvis man er til brætspil, poker eller lignende. 

Her kan vi anbefale dig at se nærmere på en y stol. Dette er en klassiker omkring spisebordet – uanset om man befinder sig i en mandehule eller inde i spisestuen! Hvis du derimod har en bar inde i din mandehule, kan du også overveje at investere i en CH56 barstol. Dette er en barstol i klassisk design, som bestemt også har vundet mange hjerter!