Mobilteknologien bliver en del af alle dine apparater i fremtiden

Det er helt klart langt de fleste mænd, der interesserer sig en masse for teknologien og de mange store ændringer og forbedringer, der hele tiden sker. Der er ikke nogen tvivl om, at der sker virkelig meget på disse områder, og det er noget af det, der giver de fleste mænd en lidt hurtigere hjerterytme, og som er ekstra spændende for dem at følge med i.

Det er der mange grunde til, men der er bare noget ved gadgets, der altid er med til at gøre mænd interesseret, og derfor vil du uden tvivl også blive glad og begejstret for at høre, at den store teknologiske udvikling og teknologi er ved at blive en større del af din dagligdag.

Det gælder blandt andet i fremtidens biler, særligt elbilerne. Elbilen er blevet en fantastisk mulighed for de mænd, der er interesserede i teknologien. Her er der nemlig skabt en bil, der er så teknologisk overlegen, at den kører langt hurtigere end konkurrenterne. Det er fantastisk, og det åbner op for en mulighed for at implementere og samarbejde med mobilteknologien.

Det gælder blandt andet for elbiler og Android Automotive samt iOS 14 fra Apple. Her er der tale om teknologier, der bliver implementeret i elbilerne i fremtiden. Vores kontakt fra Mobilsiden.dk udtaler dermed følgende til os om denne spændende udvikling:

“Android Automative og iOS 14 gør rigtig meget godt for elbilen. Der er noget charmernende, bæredygtigt og klimavenvenligt over elbiler, og Android Automotive og iOS 14 forstærker disse bløde værdier og gør fordelene ved elbilerne ganske konkrete. Android og Apple sidder trygt i førersædet i din næste elbil, men vi holder et nøje øje med dem”, Daniel Søgaard Hald, Mobilsiden.dk.

 

Teknologien er også på vej til den kreative branche

Det er ikke kun elbiler og andre store produkter, der kan nyde godt af den teknologi, der er så stor og vigtig fra vores mest anvendte produkt: nemlig vores smartphone. Det gælder nemlig også den kreative branche, hvor det også er mere og mere set, at forskellige produkter spiller sammen med den teknologi, vi kender fra vores smartphone, og som samtidig også har adgang til at kunne kommunikere med vores telefon, så det hele kan spille sammen i en højere enhed.

Det gælder blandt andet også for de kreative, der er glade for at lave musik og arbejde med det. Her kan du blandt andet se en populær controller til DJs som eksempelvis Pioneer DJ DDJ-400, der også kan samarbejde med din smartphone og dermed gøre det langt nemmere for dig at skabe og dele den musik, du går og drømmer om.

Lad teknologien holde dig sikker i trafikken

Der er ikke noget værre end at skulle betale for noget, man ikke selv har været skyld i. Derfor er der flere og flere i dag, der investere i et dashcam. Et dashcam er et kamera til din forrude i bilen, der optager alt det, der sker udenfor. Det betyder blandt andet, at hvis du er så uheldig at være en del af et trafikuheld, så har du det hele på video og kan dermed vise dit forsikringsselskab, at det ikke var dig, der begik en fejl.

Det er en fantastisk opfindelse, som rigtig mange nyder godt af, da det potentielt set kan spare dem for en masse udgifter, hvis skaden skulle ske. Du kan læse denne test af bedste dashcams, hvis du gerne vil finde det, der ikke kun passer bedst til din bil, men som også har flere af de funktioner, du leder efter og kan kobles sammen med din mobiltelefon nemt og hurtigt.