Tag del i indretningen

Skal du flytte sammen med din kæreste, eller har du boet side om side med din kone de sidste 25 år? Uanset, er det værd at overveje, om jeres indretning overhovedet passer til dig. Du har formentlig hverken valgt sofapuder, vægbilleder eller det frynsede gulvtæppe under sofabordet. Du er pænt blevet bedt om at smide dine krommøbler ud, og du har allernådigst fået lov at gemme din PlayStation væk i det fine tv-bord i lyst egetræ.

Kom igen

Måske har du tænkt, at du er ligeglad med møblementet, måske har du bare lært at vælge dine kampe med omhu. Tænk dog på, du formentlig skal tilbringe rigtig mange timer i jeres hjem de næste mange år. Derfor bør du holde fast i de ting, du godt kan lide i din hverdag. Måske er du ligeglad, om sofaen er beige eller lysegrå, eller om spisebordet er lys eller mørk eg, men er du ligeglad med kvaliteten af højtalerne eller opløsningen på tv’et?

Ja tak til elektronik

Nu er I jo to, der skal bo sammen, og det betyder kompromisser. Du er måske ikke pjattet med det overpyntede look, alle de stribede vaser eller trædyrene fra danske designere. Forklar din kone eller din kæreste, at hvis der skal være plads til alt det feminine, skal der også være plads til maskuline touch. Vælg et ordentligt tv – også selvom det ikke passer til tv-bordet. Eller find en synlig plads til PlayStationen, grammofonen eller stereoanlægget. Man må godt kunne se, at der bor en mand i huset. Du kan læse mere om hvordan du får din kæreste overbevist om at gadgets og hifi er et must have her.

Højtalere med stil

De lækre højtalere fra Kreafunk er et super kompromis til jer, der gerne vil have god lyd og et stilrent design. Højtalere og DAB radioer kan tages med rundt og stilles forskellige steder i hjemmet og haven efter behov. Lyden er eminent, og din kæreste kan ikke klage over designet, der passer perfekt ind i den minimalistiske og nordiske indretning, som mange kvinder er så glade for.

Indret 50 / 50

Skal det være rigtig retfærdigt, så skal halvdelen af dine ting selvfølgelig med. Har I boet sammen i 25 år, har din kone sandsynligvis overtalt dig til at smide dit gamle habengut ud for længst. Måske kan du da overtale til et nyt tv eller et billardbord.

Skal I til at flytte sammen, så forlang at få dine ting med. Ikke dem alle sammen, men den samme andel som din kæreste. Smid ikke dit yndlingsbord eller dine grimme trøjer ud, selvom du godt ved, at de er grimme. Jeres forhold har de bedste forudsætninger for at vare ved, hvis I hver især holder fast i jer selv og jeres personligheder. Tror din kæreste ikke på det, så kan I snildt google jer til en masse undersøgelser om emnet.

Lad kæresten få ret

Er du komplet ligeglad, så lad være at tage kampen. Hun får ret, og du får fred. Så kan du i stedet bruge krudtet på at overbevise din kæreste om, at en bytur med gutterne i næste weekend er en meget bedre idé end svigermors fødselsdag.