Vælg entreprenør der imødekommer design og ønsker til indretning

Vælg entreprenør der imødekommer design og ønsker til indretning

At bygge om eller bygge sit nye hjem kræver selvfølgelig, at det tager sig godt ud udefra, men det skal også gøre sig gældende indendørs. Når du skal bygge nyt, er det vigtig at vælge entreprenør som imødekommer dit design og ønsker til indretning. En entreprenør/murer der kan hjælpe med dette er bl.a. Krondal Murerforretning i Brande og Horsens området, eller anden i dit område af landet.

Vælg entreprenør der imødekommer design og ønsker til indretning, hvis du skal bygge nyt hus eller måske renoverer så der skabes de rette rum. Praktiske rum tager sig godt ud med gardiner, møbler og andet inventar.

Renovering eller byg hus?

Det er logisk nok nemmere at få skabt de rigtige rum til den perfekte indretning ved et nyt hus. Men en renovering af f.eks. typehusene fra 60’erne og frem til 70’erne, er faktisk relativt nemt at ændre også. Typehuse fra det tidsrum er enkelt bygget op hvor de fleste indvendige vægge er i letbeton eller gips, hvilket gør det nemt f.eks. at vælte eller flytte vægge.

Ændring af kvadrameter er en nødvendighed hvis du vil forme huset til at passe perfekt med interiør og inventar. Det gør sig også gældende til at få flere kvadratmetre, hvor typehusene fra 60 og 70’erne med deres enkle tagkonstruktion kan forlænges ret nemt.
Den logiske ændring de fleste laver ved et gammelt hus eller vælger udgangspunkt i det nybygge hus, er, et større køkken og stue i et, badeværelset samt detaljer som f.eks. walk-in klædeskab.

Lyset?

En ting som man med fordel at integrere i huset med entrepenørens hjælp, er muligheden for at lukke meget lys ind ind i hjemmet.

Store glaspartier giver mere lys, hvilket kan skabes med flotte trævinduer. Det giver samtidig mulighed for at skabe det store åbne rum med flot inventar, hvor møbler og måske lamelgardiner giver lige præcist den stil i ønsker i hjemmet.

Hvis du skal ombygge et gammelt typehus, er det heldigvis også nemt at få skabt de store glaspartier helt ligesom lys fra ovenlysvinduer er muligt.

Walk-in

Hvorfor ikke få lavet designet af typehuset med et wall-in closet? Streg et værelse til den store luksus eller få decideret tegnet ”skabet” ind i konstruktionen.

De fleste af os drømmer om et helt rum til opbevaring af tøjet, og hvis du skal bygge hus alligevel, hvorfor ikke undersøge muligheden for at give jer selv denne luksus.

Indretning?

Hvis du skal lave specielt design ved renovering eller byggeri, skal du kunne visualiserer brugen og hvordan det ser ud i forhold til indretningen.

Hvordan vil du bruge stuen? Hvor skal fjernsyn stå? Hvor er spisepladsen og skal det være i sammenhæng med åben køkken? Hvad vil i gerne kunne kigge ud på fra stuen og hvorfor ugeneret skal privatlivet være?

Selve indretningen i hjemmet kræver, at i laver stier i huset, hvor der ikke står møbler i vejen. Brug det som udgangspunkt i forhold til spiseplads, tv sted, siddeplads hygge og hvad du ellers forestiller i stuen. Det samme gør sig gældende i køkken, værelser og hvordan du ønsker badeværelset skal se ud.

Arbejd sammen med din entreprenør så hjemmet bliver perfekt i forhold til både indretningen og design, for i skal nok bo der i rigtig mange år, og hvorfor ikke være tilfreds fra starten af.