10 smarte vasketøjskurve til din bolig

køb en flot vasketøjskurv til det beskidte tøj

En vasketøjskurv har mange funktioner i hjemmet, og det kan være alt fra samling af vasketøj, opbevaring af legetøj og meget mere.

De er meget praktiske og kan stort set opbevares i alle værelser i boligen. Find din næste, smarte og flotte vasketøjskurv til hjemmet allerede i dag med udvalget af forskellige flotte kurve nedenfor der kan tage sig godt ud på soveværelse eller badeværelset i 2022.

Vasketøjskurv Colin

Stor rund vasketøjskurv med robust overflade


Til Butik

Denne store runde kurv i neutral grå farve, er fremstillet af bomuld og polyester. Udover vasketøjet kan kurven bruges til meget andet opbevaring.

Aquanova Colin vasketøjskurven har to hanke af reb i hver side, der sikrer et fast greb, hvis du har meget vasketøj liggende i kurven.  Kurven har indvendig for der kan snørres sammen og skjule vasketøjet.

En stor kurv med en diameter på 40 cm. der kan rumme 81 liter indhold.

Blomus Frisco – Let og funktionel vasketøjskurv

køb blomus frisco kurve til opbevaring


Til Butik

Grå solid kurv fra tyske Frisco som er utrolig let og remstillet i stærke materialer.

I siderne er der et praktisk aluminiums håndtag for et sikkert greb. Desuden har kurven et fast låg samt en solid bund, så vasketøjet ikke bliver synligt.

Vasketøjskurvens mål er 45 cm i bredden og 70 cm i højden. Blomus Frisco kurven er funktionel, rummelighed og vil passe rigtig godt i den moderne indrettet bolig.

Cestino kurv i sort

smart vasketøjskurv i plastik


Til Butik

Cestina kurv til vasketøjet i mellem størrelse. Kurven i sort, er fremstillet i plast som både giver dig en billig og praktisk opbevaring.

Kurven er nem at flytte fra badeværelset til vaskemaskine med sine hanke. Der medfølger ikke låg, som skal tilkøbes.

Kurven fra det japanske mærke er 39 cm. høj og måler 42 x 35 cm.

House Doctor – Billig og flot stofkurv

køb house doctor vasketøjspose


Til Butik

Dette er en budgetvenlig vasketøjskurv, der passer perfekt til de fleste soveværelser og badeværelser. Kurven/posen kan hurtigt pakkes væk, hvis du føler, at den står i vejen.

Er du lige flyttet hjemmefra, eller studerende på SU kan denne billige kurv måske være et rigtig godt valg. Den er 50 cm høj og har en diameter på 40 cm, hvilket er en fin størrelse for opbevaring af vasketøj.

House Doctor kurven er lavet af 37,5 % bomuld. 40,4% polyester og 22,1% rayon.

Cinas Laundry vasketøjskurv – Enkelt og flot design

køb Cinas Laundry kurv til vasketøj


Til Butik

Denne flotte designer kurv passer ind i et moderne hjem. Kurven fremstår i et rent og minimalistisk design.

Kurven har et stærk låg, og en aftagelig pose indeni der kan tåle en almindelig maskinvask.

Kurven har praktiske håndtag, samt en oval front med vandret bagside, så kurven kan placeres op af væggen i soveværelse eller badeværelse.

Cinas Laurdy måler 48 cm i bredden 57 cm i højden, og har en dybde på 33 cm. Denne sorte farve vil klæde de fleste værelser, hvor producenten har tænkt på et nyt og moderne look.

Vasketøjskurv Evora

køb en vasketøjskurv i stof


Til Butik

Evora kurv i beige fra Aquanova der kan passe ind i alle typer skandinaviske hjem. Kurven er fremstillet i kraftig stof, og har selvfølgelig håndtag i siderne, så du kan bære kurven ud til vaskemaskinen.

Kurven har påtrykt LAUNDRY med hvid skrift på det beige stof. Kurven er ganske rummelig med en størrelse på 40 x 40 x 72 cm.

Cinas Sheba vasketøjskurv i træ

Cinas Classic vasketøjsboks i teak


Til Butik

Stor vasketøjsboks i teak i det klassiske udtryk der har eksisteret i rigtig mange år. Cinas Classic vasketøjsboks har flotte lameller på alle sider og vipbar bræt af træ i toppen.

Cinas Classic er fremstillet  i massivt egentræ ud fra skandinavisk møbeldesign i den traditionelle stil. En rummelig og stor boks til at smide vasketøjet i når det er sengetid eller tid til at komme ud af døren.

Vallea vasketøjskurv

Vasketøjskurv i grålig naturfarvet rattan med låg og inderpose


Til Butik

Hvis du ønsker en flettet kurv, kan denne runde Vallea vasketøjskurv måske være det rigtige.

Du får en kurv med diameter på 51 cm. og højde 62 cm. i naturfarvet rattan. Rummet indeholder en hvid inderpose i stof, som kan rumme en god stor vask.

En flot og populær kurv i Danmark, hvor den kan passe ind mange steder.

Ferm living – Metalkurv med mange indretningsmuligheder

køb en ferm living kurv i tråd


Til Butik

Kurven er en utrolig flot og en stilfuld opbevaringskurv med rigtig mange kreative anvendelsesmuligheder.

Denne skønne kurv er flettet af metal, som Ferm Living er kendt for. Metalkurven passer stort set ind i de fleste rum i boligen. Du kan bruge den som vasketøjskurv, det kan være et alternativt til den traditionelle opbevaringskurv.

Er du den kreative type, kan du lægge et mindre ovalt bord i toppen af kurven hvor dine dekorationer eller stearinlys kan stå.

Kurven er 45 cm. i diameter og har en fin højde på 45 cm. Materialet er lavet af pulverlakeret stål.

Uashmama vasketøjspose – Slidstærkt materiale og cool design

køb vaskekurv og tørrestativ til tøjet


Til Butik

Uashmama vasketøjspose er en ny trend med mange smarte funktioner. Vasketøjsposen er bygget op på den måde, at den knappes sammen med en af de andre farver i samme serie.

Der kommer en smart label med, som kan knappes af og på, hvor du kan skrive din egen tekst som f.eks sort vasketøj. hvidt vasketøj, aviser eller et helt tredje.

Udover vasketøj kan du bruge posen til opbevaring af dåser, pantflasker, legetøj og meget mere.

Materialet består af et slidstærkt og bæredygtig papir materiale, som kan vaskes i ubegrænsede mængder.

Uashmama vasketøjspose har virkelig sin charme og vil med tiden blive mere krøllet i strukturen, hvilket giver et super lækkert look til hjemmet.