3 items du SKAL have i din efterårsgarderobe

efterår

Annonce

Efteråret er langt om længe over os. Efter en lang og dejlig varm september skriver vi nu oktober – regnen står ned fra skyerne, bladene falder af træerne, supermarkederne sælger græskar og temperaturen kommer sjældent over 15 grader.

Derfor er det også blevet tid til at skifte sommergarderoben ud. Men bare fordi det er koldt kan man jo stadig godt se godt ud – så jeg har fundet 3 lækre items du SKAL have i din efterårsgarderobe (også selvom du arbejder hjemmefra).

En uldtrøje i Merino uld

Hvis du endnu ikke har prøvet merino uld har du snydt dig selv, og så er efteråret 2020 det år du skal købe en ny sweater.

Merino-uld har nemlig den perfekte balance mellem at være meget let og meget varmende. Tit kan man med de mere klassiske uldtrøjer ende med en trøje der er meget tung og uformlig i det – men som til gengæld varmer utroligt meget – og som passer bedre til en kop the foran kaminen i en skihytte end til hverdagsbrug.

Med merino-uld er det lige omvendt – her får du varmen samtidig med du ser hamrende godt ud, hvad enten du har trøjen på over en t-shirt eller skjorte.

flot uldtrøje til mænd

Trøjen her er fra Kronstadt og kan ses her

En varm jakke

Efteråret er en drilsk tid – det kan føles som sommer om morgenen og vinter om eftermiddagen. Derfor skal du have en jakke som kan holde dig godt varm om morgenen, men som stadig er til at ånde i om eftermiddagen – og som ikke er for upraktisk at gå rundt med hvis det bliver varmt nok til at gå uden jakke.

Den klassiske farve er selvfølgelig sort, eventuelt navyblå, men hvis du er til farver og er sikker i din stil kan du også vælge en gul jakke som vist her.

Jakken er fra Kronstad, og ud over deres gule model har de også klassiske farver og flere modeller. Du kan se alle jakkerne her.

En efterårsstøvle

Vinterstøvler er for varme, men sommersneaks går heller ikke til regnpytter, våde blade og efterårets kulde. Heldigvis er løsningen lige for – en god efterårsstøvle.

Efterårsstøvler går lidt højere op ad anklen og beskytter bedre end en sommersko, men er ikke så varm som en vinterstøvle, og er derfor til at holde ud at have på, både på kontoret og i solen.

Støvlen her er en model i læder, men fås også i ruskind. Du kan se begge støvler her