Mangler du inspiration til din garderobe? Få de rigtige modetips her

Stil

Når man ser ind i modeverdenen, kan det være en jungle at finde ud af, hvad der er in. For at finde din egen personlige stil, er det vigtigt, at du blot lader dig inspirere af nye modetendenser. Disse er ofte midlertidige, og du bør altid have din egen stil at falde tilbage på. En gang imellem er der dog alligevel en tendens, der bliver permanent. Her er militærtøjet, fra eksempelvis Army Star, nævneværdigt, da dette stadig er yderst populært modetøj.

Militærjakken er stadig populær

Det må siges, at militærtøj som cargobukser, camouflagefarverne samt anden army mode har fundet sin plads i forbrugernes hjerter og er blevet en naturlig del af moden. Dette kan skyldes, at printet er accepteret og genkendeligt for alle – og dette er noget, især mænd har brug for.

Det er blandt andet militærjakken, der er eftertragtet, da denne nemt kan sammensættes med din egen personlige stil. Hvis du ikke allerede ejer en militærjakke, kan du på Army Star finde lige præcis den army jakke, der passer til dig. Army Star besidder det største udvalg af armywear i Norden, og du kan både finde helt autentiske jakker eller nyfortolket militærtøj.

Vær modig og brug farver

Hvis du ikke helt er klar til at sammensætte dit outfit på kreativ vis, kan du med fordel gøre plads til flere pullovers i din garderobe. Disse kan du også købe via Army Star. Pullovers er aldrig til at slå fejl af, og de passer perfekt til din vintergarderobe. Du kan nemt tage en skjorte indenunder, hvilket vil give et mere elegant look.

Du skal dog ikke være bange for at bruge farver som blandt andet rød, orange, gul eller grøn. Disse farver er blevet mere tilgængelige, og sort bliver i højere grad set som kedelig og forudsigelig. Det gør ikke noget at skille sig ud, da 2017 på mange måder har været året for kreativitet.

Chinos bukser

I din garderobe bør du i hvert fald have et, hvis ikke to, par sorte chinos bukser. Disse er et par alsidige bukser, der kan sammensættes med stort set alt. Chinos giver et mere trendy og casual look, hvor du i høj grad har mulighed for at personliggøre din stil.

Ved mere festlige lejligheder kan du stadig benytte dine chinos, men blot tilsætte enten en habitjakke eller en blazer. På den måde bliver dit outfit mere stilrent og får et mindre casual look. Du kan med fordel vælge din jakke i afdæmpede farver og eventuelt have en mere farverig skjorte eller pullover på indenunder.

Fuldend dit look med accessoires

Uden accessoires kan dit outfit komme til at virke halvt. Accessories er det, der er med til at gøre det sidste. Det er blandt andet bælte, strømper samt slips/butterfly, du bør give opmærksomhed.

Du kan vælge dit bælte ud fra, hvilket arrangement du skal til. Hvis der er tale om noget mere formelt, kan du vælge et klassisk bælte, der er uden mønster i enten sort eller brunt. Derimod kan du til mindre formelle lejligheder vælge et elastikbælte, der kan være med til at personliggøre dit outfit.

I forhold til strømper har du her rig mulighed for at give den gas med både mønstre og farver – og her bør du gribe chancen!

Når du skal afrunde dit outfit, bør du sørge for, at dine sko matcher resten. Hvis dit bælte og din urrem eksempelvis er brunt, bør dine sko også være det. Dette vil være med til at skabe en helhed i dit outfit.