Cross med stil?

cross

Denne artikel er sponsoreret af de i artiklen nævnte firmaer og skal betragtes som reklame.

Motocross er en sport forbundet med fart, spænding og mudder – Men kan man køre cross med stil? Umiddelbart er svaret nej. Det køres ikke i skræddersynede crossbukser nede fra italieneren og det er også langt fra en gentlemandsport. Dog er motocross-samfundet sit helt eget. Crossklubben er en fristad for adrenalinjunkier og man mødes for at træne, konkurrere og for at hygge. I crossklubben er stil forbundet med din maskine, dit udstyr og selvfølgelig din kørestil. Man kan skille sig ud ved eksempelvis at have den nyeste maskine med matchende fabrikstøj. Alternativt kan du køre din helt egen stil, eksempelvis klædt helt i sort fra top til tå. Der er kort sagt masser af måder, hvorpå du kan skille dig ud gennem din stil. Hvis du kører cross i din fritid, eller overvejer at starte, så kan det anbefales at kigge forbi kgi.dk. Her kan du finde et stort udvalg af udstyr til motocross. Klik ind og bliv klar til at sætte de andre på plads og til en god gang mandehørm og larm

Når du skal hjem igen

Selvom det gælder om at skille sig ud på banen, kan du også sætte rammen for den gode stil på parkeringspladsen. Når du er færdig med at køre, skal du have din maskine på en trailer og trække den hjem i garagen. Her kan du, som så mange andre steder, have god smag i biler. Et fremragende eksempel på en bil, der udstråler god stil, er en tysker. Nærmere betegnet en BMW. En BMW er en bil, som alle kender. Derudover er det den perfekte kombination af luksus, praktikalitet og køreglæde. En ny BMW koster rigtig mange penge og er uopnåelig for mange. Derfor vælger en stor del af køberne at lease dem i stedet. Ved at lease en bil kan du skifte bil eksempelvis hver 2. Eller 3. År og du slipper for at skulle sælge den når du skifter bil. Ved at lease, kan du altid køre i den nyeste model.

Kunne du tænke dig at lease din egen BMW? Så skal du helt sikkert kigge forbi simplygo.dk. Her kan du lease nogle af de nyeste modeller fra BMW. Perfekte til at køre dig og din maskine til cross i weekenden og til salgsmøde mandag morgen. Lyder det som noget for dig? Så klik på linket og se mere her.

Jeg håber, at du kunne lide denne lille artikel og muligvis har fået mod på at tjekke motocross ud og se om det skal være din nye hobby. Du skal bare passe på, for man kan hurtige blive bidt af det!