Kähler vase inspiration – Dansk design i verdensklasse

køb en kähler vase til stuen

Kähler der nu er ejet af Rosendahl, er et af nutidens største navne i Skandinavien inden for boliginteriør. En Kähler vase er blevet populær i mange danske hjem og har virkelig imponeret.

Kähler er utrolig populær med et stærkt design, der passer perfekt til de skandinaviske hjem. Designer eventyret, startede på et lille værksted i Næstved for over 175 år siden. Fra et lille pottemagerværksted er det nu i dag blevet et stort internationalt brand i hele Europa, som de fleste kender eller har hørt om i medierne.

Allerede i tidernes morgen i 1889 faktisk, samme årgang som Eiffeltårnet blev bygget, imponerede Kählers unikke design verdensudstillingen, der dengang blev holdt i Paris. Der er sket rigtigt meget siden dengang og i 2008 overtager Frantz Longhi Kähler og i 2018 købte Rosendahl firmaet for et trecifret beløb.

Kähler vase – Find inspiration og få idéer til boligindretning

Kähler har mange kollektioner som lysestager, til køkken, julepynt til vinduer og så deres populære vaser. Du finder mange typer vaser og i flere forskellige størrelser, der kan indrettes præcis efter eget ønske.

En Kähler vase er ikke bare én type vase, men derimod mange forskellige serier, der hver har sin egen baggrundshistorie. Alle Kähler vaser er unikke, som hver især passer godt ind nordisk boligindretning. Der er masser af inspiration at hente og mange nye ideér til, hvordan og hvor en Kähler vase kan placeres i hjemmet. Der er mange forskellige farver, og former, som stort set passer ind i alle typer indretninger. Hele 20 forskellige anerkendte og kendte designere har været med til at fremstille vaser for Kähler, der de seneste par år har nået til tops, og skabt massevis af kø foran de fysiske butikker, og online webshops. Kählers designs er et af nutidens hotteste boligtilbehør til hjemmet, der skaber blikfang og giver et fantastisk sammenspil med boligens øvrige indretning.

Populære serier fra Kähler

Omaggio

Hammershøj

Unico

Botanica

Love song

Kähler vase – Omaggio

Omaggio er den populæreste vase, der i sommer 2014 skabte stor opmærksomhed med Kählers 175-års jubilæumsvase.

er er Kählers bestseller som et af nutiden populæreste vaser på markedet, der er designet af Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, der sammen driver designvirksomheden Stilleben. Kähler Omaggio er nok mest kendt for sine grove stribede penselstrøg rundt om vasen. Det er dansk design i verdensklasse, der er fremstillet i den bedste keramiske kvalitet. Omaggio er en serie, der består af mange størrelser, og farver, som kan kombineres på mange måder. Omaggio skaber et smukt blikfang i hjemmet, der udstråler kvalitet, perfektion og nordisk inspireret design.

Omaggio – Lille sølv

kähler vaser småHer er den lille Kähler vase med de populære sølvstriber.
Den lille vase er 12,5 cm og har en bredde på 8 cm. Den nordisk inspireret vase passer godt sammen med moderne indrettet hjem og kan kombineres med en mellem størrelse og den store model.

Placér den i entréen med et par smukke blomster, eller julegran i de kolde, hyggelige mørke måneder. Den kan også bruges til dekoration, i vindueskarmen eller på en hvid moderne skænk.

Omaggio – Mellem sølv

kähler vase perlemor sølvDenne Kähler vase har den perfekte størrelse, der passer til alle årstidens smukke blomster.
Stil vasen på spisebordet, sofabordet eller på stor skænk i entréen med et par store, flotte kulørte buketter. Skab boligens midtpunkt og en hyggelig stemning med Kählers keramiske sølv stribede vase.

Vasen har en højde på 20 cm og en bredde på 16,5 cm i alt. Desuden er denne størrelse Kählers bestseller i hele serien, og det er bestemt ikke uden grund. Mellem størrelsen er et perfekt match, hvor selv store, smukke farverige buketter kan være i, såvel som et dekorations gren.

Kähler Omaggio vase i denne størrelse fås også i andre farver som sort – græsgrøn – granitgrå – solskinsgul – lyseblå – rosa – lys grøn.

Omaggio – Stor sølv

stor omaggio gulvvase i sølvHer har vi den største model med en højde på 30,5 cm og en bredde på 19,5 cm.

Denne Kähler vase er den perfekte gulvvase til lange, friske blomster eller grene. Vasen kan placeres alle steder i boligen og kan sammensættes med Kählers mellemstørrelse, der tilsammen giver et smukt, elegant og unik look til hjemmet. Du kan også lade den stå alene, eller to identiske med hver deres indhold. Udfordre dine kreative egenskaber, og kombinér farverne samt størrelserne, og skab dit helt personlige pynt til hele boligen, som ingen andre har.

Brug vasen som den perfekte gave til kvinden/manden der har alt, bryllupsgave, fødselsdagsgave eller måske en gave til kæresten. Uanset hvad, så er denne Kähler Omaggio vase med sølv keramik i den gode kvalitet.

Omaggio – Lille sort

køb en vase i sort hvid stilDesigner virksomheden Stilleben har designet en flot Kähler sort stribet vase, der passer perfekt til nutidens moderne indretning.

Denne smukke, tidsløse lille Kähler vase har en buttet facon, som går hånd i hånd med de håndlavede, sorte smukke striber.

Vasen er 8,5 cm bred og har en højde på 12,5 cm.

Omaggio serien passer rigtigt sammen med resten af Kählers boligtilbehør, der kan kombineres på mange kreative måder. Denne lille vase vil klæde enhver entré, stående på en hvid skænk med et par tørre grene, eller et par friske blomster.

Omaggio – Mellem sort

Brug det sort/hvid stribet vase i stuenDe håndmalede sorte striber, og vasens henrivende flotte form har fundet vej til mange skandinaviske hjem.

Enhver Kähler vase er håndlavet, der udstråler kvalitet, unik og perfektion. Dens grafiske udtryk og enkle design gør, at denne vase passer ind i stort set alle slags boligindretninger.

Denne vase kan stilles på gulvet med et par dekorationsgrene, eller på spisebordet pyntet op med dejlige farverige, flotte blomster. Man kan også bare have en enkelt, eller to flotte vaser på bordet og nyde deres nordisk inspirerede design.

Vasen er 20 cm høj og har en bredde på 16,5 cm.

Omaggio – Stor sort

køb en flot gulvvase i dansk designDenne flotte store Omaggio vase passer perfekt til lidt større grene, eller forårets lange farverige blomster.

Vasen kan både placeres på et gulv, såvel på familiens spisebord i stuen eller køkkenet.
Tilføj hjemmet en smuk vase, der bringer naturen indendøre, der giver en hyggelig og afslappende stemning. Man kan have to vaser i entrén stående på gulvet, eller i et bryggers sammen med et par flotte grene.

Denne herlighed har en højde på 30,5cm og er 19,5 cm bred.

Omaggio – Gulvvase sort

køb en flot gulvvase i dansk designHer er der tale om en enkelt minimalistisk gulvvase der harmonere med de håndlavede, klassiske sorte striber. Vi bevæger os lidt i en anden boldgade, hvor denne Kähler vase ikke længere egner sig til et sofabord, eller et vindueskarm. Men til gengæld passer til den perfekt til boligens gulve, der giver et harmonisk elegance til hjemmets rum. Denne Omaggio vase er et oplagt til at have stående på gulvet i entréen, der byder gæsterne velkommen. Pift denne Kähler Omaggio, vase op med store, flotte roser, forårets farverige tulipaner, skovens flotte grene, dekorationsgrene med grankogler eller små julesokker. Der er utallige muligheder og kreative kombinationer, man kan sammensætte med Kählers vaser. Gulvvasen har desuden en højde på 37,5 cm og en bredde på hele 21 cm.

Omaggio – Gulvvase XL sort

brug den store vase til gulvetDenne kæmpe Kähler gulvvase taler for sig selv som en stærkt tidløst smuk vase.
Vasen har en højde på hele 50 cm, og bredden måler 30 cm. Den store Kähler vase giver et suverænt look til enténs flotte gulv, og er et unikt enestående kunstværk i et nordisk inspireret design.

Byd dine gæster velkommen med stil og en indbydende entré der signalere elegance, nordisk stil og perfektionisme. Den store gulvvase kan stå enten alene i et hjørne, eller parallelt med en mindre Omaggio gulvvase.

Denne store Omaggio vase kan også blive den perfekte bryllupsgave, fødselsdagsgave, eller personlig gave til en du holder af.

Kähler vase – Hammershøi

Hammerhøi passer perfekt til de skandinavisk indrettede hjem og fås i flere forskellige farver med hver deres charme.
Norske Hans Christian Bauer har designet denne Kähler Hammershøi, som er inspireret af kunstner Svend Hammershøj historiske værker. Hammershøi stel serie er resultatet af det nye samarbejde indgået af Kähler og designer Hans Christian Bauer. Han laver desuden egne projekter inden for interiør design og er uddannet på kunstakademiets arkitekts designlinije fra årgang 2010. Hammershøi stammer helt tilbage fra 1900 tallet og er opkaldt efter kunstner Svend Hammershøi, der dengang var en af bedste og mest produktive kunstnere. Hammershøi serien har et enkelt design med fine historiske detaljer i naturlige materialer som keramik, glas og egetræ. Vasen har et nordisk klassisk look med karakteristiske riller, som pryder hele vasen, og der binder dem sammen på kryds og tværs. Keramikken, egetræs elementerne og glasset skaber tilsammen et nordisk udtryk med følgende syv farver hvid, marmor grå, himmel blå, koral, antracitgrå mint og rosa.

Hammershøi vase – Lille hvid

køb den lille Hammershøi vase fra KählerDenne lille søde Kähler vase fra Hammershøi har et tidsløst formspring der med den lille krave om halsen og de flotte riller harmonere på en helt naturlig måde.

Den “buttede” form gør vasen helt unik og adskiller sig fra de øvrige vaser i serien. Den kan stå for sig selv på ude i entréen eller i stuen med et par søde blomster.

Der er mange måder, man kan sammensætte Hammershøivasen på. Desuden har vasen en højde på 12,5cm og en bredde på 13,5cm. Der findes også en miniudgave.

Hammershøi vase – Mellem hvid

køb de forskellige størrelser til reol, gulv og bordDenne flotte Hammershøi Kähler vase er skabt i et individuelt og stilrent look i en afdæmpet nordisk klassisk hvid farve. Vasen bærer de karakteristiske riller, som hele Hammershøi serien er kendt for.

Denne smukke, hvide vase står elegant på familiens spisebord, stor skænk i entrén eller familiens køkkenbord. Giv boligen et smukt nordisk inspireret look og en flot keramisk vase i den bedste kvalitet.

Du kan kombinere den med den mindste Hammershøi vase, og en smuk hvid lysestage fra samme serie. Mellemstørrelsen har en højde på 20 cm og er 16,5 cm i bredden.

Hammershøi vase – Stor hvid

brug den store vase fra Kähler på gulvetHer er den største vase i Hammershøi stel serien, der har en højde på 25 cm og en bredde på 20 cm. Bag den store, smukke vase gemmer der sig en fantastisk historie, der stammer helt tilbage fra 1900 tallet.

Der er plads til store, friske blomster buketter til, når forårets viser sig fra sin bedste side, og lange dekorations grene. Man kan enten lade den stå separat på et bord, eller kombinere den med de øvrige Hammershøi vaser i serien. Vasen passer desuden perfekt til at have stående på gulvet som f.eks i entréen, der giver gæsterne en dejlig varm velkomst.

Der er utallige muligheder for at pryde hjemmet med disse smukke vaser, og det stilrene design gør, at denne Kähler vase aldrig går af mode.

Hammershøi vase – Lille antracitgrå

køb den lille vase i antracit farveDette er en skøn lille vase med en karakteristisk antracitgrå farve, som passer perfekt til vindueskarmen, eller et mørkt sofabord.

Til retro inspireret hjem og rum med mørke møbler passer denne lille vase rigtigt godt ind og giver rummet en råt. rustikt og unikt look. Den kan også placeres på en reol, eller i entréen ved siden af en rillet Hammershøi lysestage.

b dit helt eget personlige design tableau med denne flotte antracitgrå Kähler vase, som både holder stilen og kvaliteten i rigtig mange år fremover.

Den lille skønhed er 13,5 cm bred og har en højde på 12,5 cm.

Hammershøi vase – Mellem antracitgrå

Køb den høje Hammershoi blomstervase fra KählerDenne smukke mellemste antracitgrå Kähler vase har de her karakteriske riller, som binder hele Hammershøi serien. Dette er seriens “bestseller”, der er inspireret af kunstner Svend Hammershøi historiske værker, der stammer helt tilbage fra 1900 tallet. Formen har vist sig at være så tidløs, at den passer sammen med næsten alle slags indretninger, og farven med følger tidens trend.

Skab dit personlige moderne middagsbord med vaser i forskellige størrelser fra Hammershøi serien, og fyld boligen med eksklusiv design glæde. Miks både vaser, lysestager og skåle fra Kähler sammen, der giver et smukt sammenspil, struktur, som bryder hele hjemmet. Giv denne vase et ekstra “pift” med skovens grene, forårets lange tulipaner eller et af julens mange kreative dekorationer. Der kan eksperimenters med mange ting, og man kan både få et enkelt stilren vase, eller man kan pynte vasen op med gyldne farverige blomster og hjemmelavet dekoration i douce farver. Hammershøi mellemstørrelse har en højde på 20 cm og en bredde på 16,5 cm.

Hammershøi vase – Stor antracitgrå

brug en Hammershøi gulvase i stuenDette er den største model med en højde på 25 cm og en bredde på 20 cm i alt.

Udvid din samling med denne store flotte rillede vase, og tilføj hjemmet en skulpturel æstetik med denne unikke, og eksklusive keramiske kunstværk fra Hammershøi serie. Giv boligens retro indrettet hjem et twist, eller det nye moderne indrettede bolig et pompøst look.

Skab et design til hverdagen eller ved særlige lejligheder. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænsen. Desuden kan man bruge den som en gulvvase til entréen, stuen køkkenet eller et helt fjerde sted.

Passer farven ikke til hjemmet findes den også i følgende syv farver ; hvid marmor, grå, himmel blå, koral, antracitgrå, mint og rosa.

Kähler vase  – Ombria

Ombria kollektionen dækker over det stilrene og minimalistiske i lige kurver som er velegnet til det moderne hjem.

Ombria giver dig helt ligesom de andre kollektioner, forskellige størrelser til pynt. Her finder du H13 og H20 cm. størrelser og farver som hvid, granitgrøn, måneskinsblå og marmorhvid. Diskrete eller neutrale farver der passer til det minimalistiske boligdesign.

Kähler Ombria H13 cm

brugt den unikke Ombria vase på spisebordetDen lille Ombria vase kommer i granitgrøn, måneskinsblå og marmorhvid nuancer til det stilrene udtryk i stuen eller andet rum.

bria er en stentøjsserie i det smarte og rå udtryk. Her er den lille vase designet af Anders Arhøj. Designet er skabt fra flere håndværksprocesser med påførsel af glasurer i hånden.

Flot og elegant vase i H13 cm Ø11 cm mål. Vasen skal vaskes i hånden med sæbe og vand og tørres med bunden i vejret.

Kähler Ombria H20 cm

Brug den store Ombria vase til reolenDen større Ombria vase i H20 x Ø16 cm. størrelse er stort set identisk dog bare den længere og større omkreds.

Vasen tager sig godt ud i det moderne hjem, hvor du med fordel kan køre stilen igennem med urtepotskjuler, bloklyslysestage m.m. fra Ombria kollektionerne indenfor sten keramik til at pynte boligen.

så den store Ombria vase i forskellige farver som måneskinsblå, marmor hvid og granitgrøn.

Kähler Kabell vase

Den nyere Kabell kollektion kommer i tre forskellige farver: dusty, indigoblå og måneskinsblå.

bell vasen er håndlavet og kommer i stilrene farver der kombineres med sirlige blomstermotiver til det unikke udtryk. Vasen fremstår både tradionel men også moderne, hvilket gør den velegnet både til de lyse som mørkere rum hvad end det er minimalistisk eller mere landlig boligstil.

Kähler Kabell 19 cm

Brug den moderne Kähler Kabell vase i hjemmetMellem Kabell vase er blevet populær for sit unikke, moderne og klassiske udtryk. Du får nemlig en vase der kan bruges både i den moderne som mere klassiske boligstil.

Vasen kommer i tre forskellige farver og prydes med forskellige motiver med blomster.

Hvis du ønsker noget moderne Kähler stentøj, kan denne serie og størrelse måske være perfekt, og ganske velegnet som gave også.

Kähler Kabell 26,5 cm

Brug den store Kabell vase i entreDen store Kabell vase er perfekt til de større blomster arrangementer.

Modellen kommer i dusty pink, indigoblå eller i den lysere blå. Flotte farver der prydes med blomstermotiver på den smukke håndlavet vase der kan pryde reolen, bord eller gulvet.
Hvis du ønsker den moderne og enkle stil, er Kabell serien absolut en flot tilføjelse.

Kähler vase – Unico

Unico skaber et eksklusivt look i hjemmet, og er Japansk inspireret som egner perfekt til oplyste rum.

Unico er en eksklusiv vase, der er perfekt til de stilbevidste, der sætter stor pris på unikt design, kvalitet og ægte kunstværk. Unico serien er anderledes på mange måder, som holder sig adskilt fra alle andre typer vaser. Den danske designer Anders Arhøj har i samarbejde med Kähler udviklet Unico serien, hvor formen er japansk inspireret samt et farverigt og karakteristisk glasur arbejde. Anders Arhøj er dygtig multimediedesigner og har gennem mange år haft sit eget design studio. Her har projekterne været alt fra grafisk design, produktdesign og design af butiksindretning. Unico er baseret på japansk keramik, der med dens enkle og ydmyge former, der danner et grundlag for smukke glaseringer. Tykke glasurer og det rå uglaserede ler går hånd i hånd, som giver Unico et eksklusivt design, der virkeligt gør sig bemærket.

Unico gulvvase lyng

Unico vaser giver et unikt udtrykDenne store gulvvase er den populæreste i Unico serien, der med sine smukke lyngfarvede glasur fordeler sig helt tilfældigt på overfladen og giver en smuk tredimensionel dybde.

Denne Kähler vase er moderne og inspireret af japansk kultur, der tilføjer en farvestrålende personlighed til boligen. Der er blevet brugt de bedste egenskaber, og japansk keramik i den fineste kvalitet.

Kunstværk, unikt og eksklusivt er de tre ord, som beskriver denne flotte gulvvase bedst. Placér den hvor som helst i boligen, og pynt den op med skovens flotte blomster, eller et par roser i de varme måneder.

Denne Kähler, lyng vase er hele 50 cm høj og har en bredde på 33 cm i alt.

Unico vase okkergul

køb den runde Unico vase til pyntHer er endnu vase fra Unico serien, som Anders Arhøj har designet.

e okkergule skulpturelle Kähler vase er 17 cm høj og 15 cm bred. Den har en unik glasur, der er fordelt helt naturlig og tilfældigt på keramikken, som ender som en tung dråbe. Man kan sammensætte den med de øvrige vaser i serien, der fælles skaber en sammenhængende udtryk, og vidner om en unik kreativ stil.

Farven passer stort set til alle typer indretninger og kan stå på et sofabord, spisestue eller en bred vindueskarm. Smid et par smukke klematis, kæmpeverbena, store tulipaner eller et helt fjerde i vasen der byder dine gæster en velduftende velkomst i entréen.

Unico vase mosgrøn

køb den mosgrønne Unico vaseMed en højde på 12,5 cm og en bredde på 11 cm kan denne lille, mosgrønne Kähler vase gøre et rigtig stort indtryk. Den har en unik farve og form, man ikke forbinder med andre typer vaser.

Med en enestående kunst og en spændende forhistorie gør, at denne vase er eftertragtet designelskere, og folk, som elsker boliginteriør. Keramikken er i den fineste asiatiske kvalitet, og formen er også japansk inspireret.

Farven og formen er meget anderledes i forhold til de fleste vaser, og enten elsker man dette eller så hader man denne type. Du kan mikse den med de andre vaser fra Unico, og skabe hjemmets lille, eksklusive kunstværk, der giver lys glæde og varme.

Kähler vase – Botanica

Botanica vaserne kan indrettes på mange måder. Desuden passer de til alle typer boliger – Uanset om der er tale om retro stil eller top moderne rum.

Botanica serien er inspireret af gamle objekter med et nutidigt design, der passer ind til næsten alle typer boliger. Om det er nutidens arkitekt indrettede boliger, såvel som retro indrettet hjem, passer Botanica vaserne rigtig godt ind. De to danske designere Mette Bache, og Barbara Bendix Becker, har i forening med Kähler skabt en smuk serie vaser der balancere mellem det funktionelle og det æstetiske i keramikkens forunderlige verden. Vaserne har fået et helt nyt liv gennem nutidens design, og gådefulde udefinerbare farver med en praktisk detaljer i bunden. Becker & Bache har designvirksomheden R7B Copenhagen, der næsten i 20 år har udviklet tekstildesign for en række større designvirksomheder. De har desuden også designet serien Urbania, Magna, Officina og Nobili for Kähler Danmark.

Botanica mini grå

Enkel botanica vase i mellem størrelseDenne lille nordisk designet Botanica vase er seriens miniatureudgave der kombinere funktionalitet og æstetik.

Vasen en lille smuk og fantasifuld “mini vase”, der med sit keramiske forunderlige univers skaber et levende og æstetisk look.

Botanica i mini udgave bringer varme, kærlighed og ynde ind i det moderne og stilrene hjem.
Vasen har en højde på 14,5 cm og en bredde på 10 cm.

Botanica mini brun

brug den lille vase til sofabordetDenne flotte brune Botanica en elegant gådefuld glaseret vase, der passer perfekt med tidens moderne boligindretninger. Man kan mikse denne miniatureudgave med de øvrige Botanica vaser og dernæst skabe hjemmets lille eksklusive kunstværk, der giver lys glæde og kærlighed. Bring et par elementer fra årstiden ind i varmen, og lade vasen pynte vindueskarmen alene, eller sammen med andre vaser fra samme serie. Man kan også være lidt kreativ og lave sit eget dekoration, og stille dem med vasen eventuelt på et badeværelse, bryggers reol eller et helt fjerde sted. Den gråbrune udgave er 10,3 cm bred og måler 8 cm i højden.

Botanica mini grøn

Her er endnu en lille smuk yndefuld vase, der er æstetisk og sød. Den lille grågrønne vase har en speciel farve, som passer ind til næsten alle slags boligindretninger. Den flotte mini vase kan placeres i entréen separat, eller sættes sammen større tableauer af Botanica vaser i forskellige farver, hvor årstidens blomster eller dekorationer kan placeres i. Denne farve er rigtig populær herhjemme og kan findes i mange nordiske hjem. Der er riller i bunden, der støtter grene og stilke, så blomsterne nemt kan arrangeres. Botanica mini vase i grå grøn er 12,5 cm høj og har en bredde på 8,7 cm.

Botanica mini gul

Denne Kähler vase er en større “mini” udgave, som måler 18 cm i højden og har en bredde på 12 cm. Okkergul er en speciel farve, som på mange måde kan skræmme, men alligevel giver et frisk pust til hjemmet i en legendarisk smuk form. Den kan stå helt for sig selv som et flot dekorativt designobjekt, eller kombinere den med de øvrige i serien. Spred er par friske farver og nordisk udtryk i hjemmet med denne utraditionelle, og skøn okkergul vase. Desuden passer den perfekt til forårets lange og tunge farverige tulipaner, eller skovens nyklippede grene, Med en rillet bund er dette en rigtig fin blomstervase til sæsonens smukke elementer.

Kähler vase – Love song

Kähler long song vaser er virkelig flotte, og kan give dit hjem et helt fantastisk look. Long song fås i flere farver og 4 forskellige størrelser.
Designer virksomheden Stilleben har i samarbejde med Kähler designet en moderne serie i stentøj. Alle vaser har fået flere sangtekster blandt andet som “All you need is love”, “It had to be you”, der er trykt i vasens rå, og naturlige materiale. Der er både små og store vaser i serien, som er produceret i hele fem forskellige farver. Disse Kähler vaser har fået en ny, moderne dimension, der er bundet sammen af det spændende sammenspil mellem de søde sangtekster, den glatte overflade på indersiden og keramikkens rå overflade. Bag Long song står designerne Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, som driver virksomheden stilleben sammen. Deres design har altid afspejlet enkelthed, præcision, formgivning og kvalitets materialer, som understreger produkter bedst muligt. Design guruerne har også designet Bellino og den yderst populære Omaggio Kähler vase.

Love song lille

brug den romantiske Love songs vaseDen lille stentøjsvase i det minimalistiske design passer perfekt til moderne indrettet hjem. Her er sangteksten “All you need is love” påtrykt som taler direkte til hjertet.

Dette er en rå kærligheds vase i et nordisk look, hvor designet passer rigtigt godt ind i tidens tendenser.

Vasen fylder ikke ret meget og kunne derfor være oplagt til at have stående på en skænk i entréen, mindre kommode eller på vindueskarmen. Den vil desuden se rigtig godt ud med en stor størrelse, og en mellem størrelser, som tilsammen giver et råt og cool look.

Den lille vase er 17 cm høj og 10,2 cm bred.

Love song mellem

Brug den mellem Love songs vase til entreenDenne design vase står i et smukt, råt og ubehandlet stentøj med kærligheds tekst “Love me tender”.

Teksten kommer fra en ikonisk kærligheds vers der symbolisere en rå kærlig og levende vase i moderne look. Næsten hver enkelt vase i serien er helt unik, der har fået personlig tekst i materialets overflade.

Vasen har en transparent inderside glasur, og en uglasseret overflade, som viser en moderne fortolkning af et kunstkeramisk tradition.

Den måler 22 cm i højden og 12,7 i bredden og passer perfekt ind entréen, pyntet op med blomster, der byder gæsterne på en varm velkomst.

Love song stor

pynt hjemmet med en stor Love Songs gulvvaseDenne love song vase er en stor vase med følgende mål 30 cm i højden og 16,7 cm i bredden. Her er endnu en kærligheds vers med teksten “It had to be you” trykt i vasens ovale stentøjs overflade.

Fyld denne store flotte moderne vase på med en blomsterbuket, eller kombinere den lille model og mellem størrelse fra Long song serien.

De tre vaser passer perfekt til et stort badeværelse, bryggers stue eller en bred entré. Man har mange spændende muligheder, og de går mere eller mindre aldrig af mode. De passer ind i hjemmets i løbet af hele året og er ikke sæsonpræget på nogen måde. Med andre ord behøver du ikke, at pakke dem ned eller gemme dem af vejen. Du slipper for besværet, og denne smukke vase skaber altid en spændende dynamik, der passer godt ind i tidens trend.