3 gode tips til et stilfuldt hjem

stilfuldt hjem med plakater

Når du vil indrette dit hjem, behøver du ikke gå ud og bruge tusindvis af kroner på, at dekorerer dit hjem med alle de nyeste og dyreste trender. Du kan sagtens forny dit hjem med små, simple og billige løsninger.

Sukkulenter

Der hersker vidst ingen tvivl, om at botanik trenden er gået i hjerterne hos folk, som går op i indretning. Der skal efterhånden ledes længe efter en planteløs stue. Det virker til at kaktusser, sukkulenter og hængeplanter er kommet for at blive i de danske hjem. For danskerne har for alvor fået øjnene op for sukkulenterne.

Der er noget hyggeligt og afslappende ved at have sig en lille have indenfor. Hvad enten det er på en kommode, en hylde, eller hvor du nu lige synes der mangler lidt grønlige omgivelser.

Sukkulenter passer perfekt ind i stort set alle hjem. Sukkulenter er nemme at passe, de behøver ikke særlig meget vand, de kan overleve de mange temperatursvingningerne der er i vindueskarmen og så de findes i et hav af farver og former.

Disse hårdføre planter er altså ikke til at komme udenom når det kommer til indretningen af dit hjem.

Grafisk design plakater

Med grafiske plakater kan du nemt og billigt komme til at give dit hjem et stilet og personligt præg. Plakater er en meget stor trend for tiden, når det kommer til indretningen af det moderne hjem.

Plakater er en billig og nem måde at give rummet nyt liv. Der findes alverdens grafiske plakater med et hav af flotte og unikke motiver. Her har du chancen for at udforske universet og finde de plakater der finder i din smag og indretning. Se f.eks. en danmarkskort plakat, her har du en flot og moderne plakat som giver dit hjem karakter og personlighed.

Hvad enten du er til de kolde farver og en enkel stil, eller om du kan lide den mere farverige og kreative stil, så findes der med garanti en grafiske plakat, i den stil du søger.

De grafiske plakater passer til alle rum og alle stilarter.

Vægge i farver

Det kan godt virke en smule skræmmende at skulle skifte den hvide vægfarve ud med en farve. Men det er det nødvendigvis ikke. Vælger du den rigtige farve, kan du give rummet ny karakter og samtidig gøre det mere personligt. At male et rum i farver behøver ikke at betyde at skrige i rød eller gule nuancer. Der findes et hav af flotte farver i mere matte og mere rolige farver(se farvekort på maling).

Er du ikke til for meget farve og ønsker du kun en smule kulør i et rum, så er løsningen kun at male en enkel væg i rummet. På den måde får du et mere interessant rum, samtidig med at du stadig har dine hvide vægge.

Hvis du ikke er til vilde og stærke farver, findes der også nogle mere støvede og dæmpede udgaver. De støvede farver kan være gode til at skabe en stemning af ro og hygge.