3 hundegadgets der gør livet nemmere som hundeejer

Det er ikke altid nemt at være hundeejer, og der er rigtig mange ting man skal tænke på. Som hundeejer har man et ansvar for, at hunden har det bedste liv muligt. Det er ikke lige nemt, og det kræver både tid, kræfter og penge.
Heldigvis lever vi i en tid, hvor der er meget fokus på dyrevelfærd, og det har også gavnet kæledyrs markedet. Der findes rigtig mange innovative produkter, som kan gøre ikke bare din hunds liv, men også dit nemmere. I artiklen her kommer vi ind på 3 fede gadgets til din hund, som kan gøre livet lidt nemmere eller lidt sjovere.

 

En drikkedunk specifik til hunde

Har man sin hund med ude på lange gåture – specielt i skoven eller på vandreture et sted hvor vand ikke er let tilgængeligt, så skal man altid have vand med til sin hund og sig selv. Det er dog nemt for et menneske blot at drikke af dunken, hvor en hund ikke har samme mulighed. Den kan godt drikke af rindende vand, men man spilder rigtigt meget i processen.

Dette problem kan løses med en speciel drikkedunk til hunde. Der findes efterhånden en række forskellige drikkedunke, men fælles for dem alle er, at man ikke spilder en masse vand. Nogen er lavet med en lille flap alla vand skål under sig, som vandet render ud i, og andre fungerer lidt som en sutteflaske.
Det er helt klart en gadget man bør eje, hvis man ofte har sin hund med på lange turer – de har nemlig også brug for vand.

 

Foderautomat for dem der ikke er hjemme

De fleste hunde er vanedyr, og det betyder at deres indre ur ved hvornår det er tid til mad. Det er dog ikke altid, at man er hjemme når hunden skal have aftensmad, og selvom man helst ikke skal lade sin hund være alene hjemme i mange timer ad gangen, så sker det ind i mellem.
Med en foderautomat indstiller man den blot til et tidspunkt, og så kommer foderet selv ud når tiden er inde. Det sparer dig for tid, og sørger for hunden får mad til tiden!

 

GPS tracker til halsbåndet

Ikke alle hunde er trænet godt nok til, at de ikke løber væk. Specielt hvis der er løbetid i omegnen, så kan det være meget svært at holde sin hanhund hjemme på grunden hvis ikke man har hegn oppe. En lille GPS på halsbåndet kobles nemt op til diverse Apps på telefonen, og så kan du altid se hvor din hund er.
Der findes rigtig mange forskellige versioner, og nogen er selvfølgelig bedre end andre – det vigtigste er dig, at du nemt kan lokalisere din hund igen.