Gode idéer til din næste spilaften

Har du et stort konkurrencegen? Så kan du formentlig også godt lide at spille spil. Uanset om du er typen, der helst skal være først, størst og hurtigst, eller om du bare godt kan lide at hænge ud med vennerne og hygge sammen, så vil en spilaften med gutterne formentlig være et sikkert hit. Her får du gode idéer til din næste spilaften.

 

Brætspil for enhver smag

Der findes rigtig mange forskellige spil, der underholder og udfordrer vennegruppen. Er du til quizspil, hvor I konkurrerer på paratviden?  Er du til strategispil, der strækker sig over flere dage? Eller elsker du at spille Matador og tjene kassen på at bygge hoteller på Kgs. Nytorv i København? Så er et brætspil det rigtige valg for dig.

 

Brætspil findes i rigtig mange typer og til et varierende antal spillere. Det er selvfølgelig nødvendigt at tænke over, hvor mange der kan deltage i spillet på samme tid, hvis I er flere end to, for en del spil kan kun spilles to-og-to, herunder skak og backgammon. Er I flere til stede, kan I lave en turnering og skiftes til at spille mod hinanden.

 

Den nye måde at spille spil

En hyggelig spilleaften med vennerne behøver dog ikke at foregå på traditionel manér hen over et bord med terninger eller et kortspil ved hånden. Der findes rigtig mange sjove online spil, som I også kan spille sammen. Med det store udvalg af online spil kan I afprøve nye spil og få anderledes spiloplevelser. Prøv for eksempel online casino, og få en underholdende aften fuld af spænding.

 

Konsolspil får adrenalinen op

Er du glad for spænding, kan du og vennerne også konkurrere på Playstation, Xbox, Nintendo eller en anden spillekonsol, I har til rådighed. Især mange unge spiller helst på spillekonsoller, og der findes da også mange spil med fuld fart, stor spænding og masser af action. Test hinandens evner med konsolspil, der får gang i adrenalinen.

 

Kan I godt lide at game, er det selvfølgelig oplagt at vælge et computerspil til næste spilaften. Mange computerspil er fulde af taktik og kræver samtidig en hurtig reaktionsevne, hvilket giver masser af udfordringer. Uanset om du og vennerne skal samarbejde eller kæmpe mod hinanden, kan computerspil bringe jer tættere sammen.

 

Gæt og grimasser

I kan også gå i den helt modsatte retning og vælge et fuldstændig analogt spil. Har du for eksempel nogensinde spillet en hjemmelavet omgang gæt og grimasser? Her får du virkelig sat dig selv i spil, fordi hele spillet afhænger af jeres evne til at gestikulere, mime og spille stumt skuespil. Det kan give nogle rigtig sjove “falde på halen”-øjeblikke.