Klar til polterabend? Tre ting der vil gøre dagen lidt bedre

Er du i gang med at planlægge polterabend for en af dine kammerater? Så kører kreativiteten sikkert for fulde drøn med aktiviteter og alt det andet, der skal holdes styr på. Det er en fantastisk gestus og vil helt sikkert blive en mindeværdig dag, uanset hvad I finder på. For at gøre dagen endnu bedre for både gom og deltagere, er der dog nogle ting du kan overveje at tilføje.

Matchende udstyr til deltagerne

En af de bedste måder at skabe en følelse af samhørighed og feststemning på en polterabend er ved at have matchende udstyr eller tøj til deltagerne. Dette kan være alt fra matchende T-shirts eller hatte til farverige armbånd, vandflasker eller solbriller. Udstyr kan naturligvis også betyde sjove båthorn, fløjter eller flag, som virkeligt vil gøre et indtryk, når i bevæger jer rundt mellem de planlagte aktiviteter. Ved at have matchende udstyr kan alle deltagerne føle sig som en del af holdet og det vil helt sikkert bidrage til at skabe en festlig atmosfære. Derudover vil det naturligvis gøre sig godt, når der skal tages billeder, som kan deles senere.

Et sjovt kostume til gommen

En polterabend er en perfekt lejlighed til at klæde gommen i et sjovt kostume. Det kan være alt fra en superhelt til en berømthed eller noget mere skørt, pinligt og unikt. Et sjovt kostume vil ikke kun få gommen til at skille sig ud, men det vil også skabe masser af latter og underholdning for alle deltagerne. Derudover vil han naturligvis blive genkendt som gom på polterabend, hvor end i går hen, og det kan bestemt tilføje til humøret på dagen. Husk dog på at dagen er planlagt til ære for gommen, og han skal derfor også selv synes, at kostumet er sjovt. Overvej hans grænser, inden i går amok i indkøb af tylskørter og Borat-kostumer.

En personlig gave

En polterabend er også en god lejlighed til at give en personlig gave til den kommende brud eller gom. Flere gør det, at de starter dagen med, at hver deltager har en gave med, som gommen så skal gætte hvem er fra. Gaverne skal helst referere til noget deltageren har til fælles med gommen som en slags hint. Det kan være alt fra en øl, de altid drak sammen til den CD man aldrig fik givet tilbage. Er man helt på bar bund, kan man også gå med personlige gaver med tryk. Det kan du finde ved et klik her sammen med tonsvis af andre fede, personlige genstande.