Sådan rydder du op i din garderobe

Det er en god idé at rydde op i din garderobe fra tid til anden. Ikke nok med at du får et bedre overblik over, hvad du har, så er det også bare rarere at åbne et skab, der er ryddeligt. 

Hvis dit skab er ved at flyde over med tøj, så kan det sagtens føles uoverskueligt at skulle i gang med at rydde op. Derfor finder du her nogle tips til, hvordan du kan rydde op i garderoben på bedste vis.

Fjern alt fra skabet

Du skal starte med at tage alt ud af skabet. Du behøver ikke at lægge det pænt, så du kan blot placere det hele i en bunke. Hvis dette føles for uoverskueligt, kan du starte med kun en skuffe eller et skab. Når du har gjort dette, kan du gå videre til næste trin.

Inddel tøjet i bunker

Nu kan du gå i gang med at inddele dit tøj i forskellige bunker. Du bør have en bunke med tøj, du gerne vil beholde. Derudover bør du have bunker med tøj, som du vil donere, sælge eller give til venner og familiemedlemmer.

Læg tøjet på plads

Når du har fundet ud af, hvad du gerne vil beholde, så skal du lægge tøjet pænt på plads. Det kan ydermere være, at du undervejs i processen har fundet ud af, at du mangler forskellige ting og sager såsom nye undertrøjer. Er dette tilfældet, bør du tage et kig på en JBS undertrøje.