Anderledes gaver indenfor de praktiske, sjove eller fede ting

køb anderledes gaver til ham

Det er aldrig nemt at finde på en god gave til ham der aldrig ønsker sig noget?

Her kan du vælge at give de klassiske ting som en bog, strømper, spiritus, gaveæske eller måske deodorant. Men du kan også vælge at give en af de lidt anderledes gaver, der ikke nødvendigvis behøver at skøre, men også kan være sjove eller ganske praktiske til hverdagen. Brug ideerne som inspiration så du finder det helt rigtige til ham i 2022.

Til vinelskeren

Hvis han er personen, der elsker et godt glas vin, kunne man bestemt gøre værre ting, end at forære ham et vinabonnement. Et vin abonnement er en ret utraditionel gave og nok bedst velegnet til jer med helt tætte relationer.

Gaveideen dækker kort sagt over en en ordning, hvor du et fastsat antal gange om året får leveret en ny flaske vin, udvalgt af de, der nu udbyder abonnementet. Der er ofte et tema eller noget andet, som afgør, hvilke vine, der kommer med i disse pakker. Men fælles for dem alle er, at det ofte er meget god vin og derfor den perfekte gave til vinelskeren eller som gave til manden der har alt.

Til den ”rigtige mand”

Har du været så heldig at finde dig en mand, der har hænderne skruet rigtigt på og som kan lide at gøre tingene selv, så har han da sikkert også en trailer til bilen. Det er ikke bare en fjollet ting, som kun jyder ligger og kører rundt med.

En trailer er ganske praktisk som boligejer, og derfor vil man gerne have det bedste ud af den. Har han en trailer, kan du med fordel give ham forskelligt tilbehør til den. Det kunne være en presenning, forskellige låg og sider, eller måske mangler der noget helt andet. Kunne det være noget så se de forskellige trailere hos Bauhaus og gå på opdagelse i det store udvalg af tilbehør.

Til kaffedrikkeren

Vi holder alle af en god kop kaffe. Det store antal af cafeer, kaffeshops og butikker med forskellig gourmetkaffe fortæller hele historien. Men hvorfor skal man altid ud for at får en god kop kaffe? Kan man ikke få den lækreste kaffe i sit eget hjem, uden at skulle investere i en espressomaskine? Jo naturligvis kan man da det.

Man kan investere i en god stempelkande, og så ellers gå amok i kaffens verden. Eller man kan gøre det endnu nemmere og skaffe sig en Kapselkaffemaskine. Disse smarte maskiner laver en eller to kopper af gangen, så de er rigtigt praktiske.

Hos lungotime.dk finder man et bredt udvalg af kapsler til Nespressomaskinerne, som jo er de mest populære på markedet. Lungotime har samlet et stort udvalg af de mest eksklusive kaffer, kakao og med mere til kapselmaskinen. Det gør det utroligt nemt at få en kop gourmetkaffe hurtigt, og uden at skulle finde en cafe. Her finder du kaffekapsler til Nespresso, hvilket er den perfekte gave til ham, der elsker kaffe.

Et nyt køretøj

Hvad er federe end at få et helt nyt køretøj som ikke nødvendigvis er en dyr bil? Og hvad er federe, end hvis man aldrig har haft noget lignende før. Det kunne eksempelvis være en scooter eller en knallert, som gør hverdagen meget nemmere, og som altid kan hjælpe dig på vej, når vejret er dårligt, og du egentlig slet ikke orker at hoppe på cyklen eller selv at gå.

Når du køber en knallert, skal du selvfølgelig også tegne en forsikring, og der findes nogle gode og billige løsninger. Du finder det her.

Morgenkåbe

Til manden der elsker at nyde sin morgen stille og roligt, her kan en blød morgenkåbe være den oplagte gaveide. Du kan købe mange forskellige morgen- og badekåber, hvor stil og priser varierer fra billig til meget eksklusive priser.

Et par vilde højtalere

Få ting er mere mandige end et par rigtig gode højtalere. Det giver bare rummet en helt anden power, at man kan skrue ekstra højt op med gode højtalere, og når man får vennerne på besøg, er det da helt oplagt, at man kan give dem en god lydoplevelse. Skal du holde fest, er det selvfølgelig også federe at kunne vise et par kraftige højtalere frem end at skulle spørge i begivenheden, om nogle vil låne dig et par.

Du kan finde mange typer af højtalere, og dit valg bør selvfølgelig tilpasses til rummet og dine behov. Det er oftest rentabelt at købe på nettet, hvor du finder bedre tilbud på de gode mærker.

En ny fodboldtrøje

Søger du gaveideer til fars dag? Der er et eller andet drenget over at gå rundt i en fodboldtrøje. Hvis du har et favorithold, kan du selvfølgelig købe en trøje med det hold, men ellers kan du finde et hold, som faktisk har en rigtig pæn trøje, og så kan du også bruge fodboldtrøjen som en slags modetrøje. Nogle fodboldtrøjer passer måske mindre godt ind som hverdagstøj, mens andre er supersmarte og går fint til et par pæne jeans eller chinos.

Udsmykning

Kig efter noget udsmykning til dit soveværelse. Det er her, du skal føle dig allermest tilpas, så hvorfor ikke have noget hængende, du virkelig godt kan lide? Det kan eksempelvis være et verdenskort, som har mange flotte farver, og som giver et flot spil i de fleste rum.

Hvide sneaks

Skal det bare være helt lavpraktisk, så køb et par nye, hvide sneakers. Der er intet bedre end at trave ned gennem byen på en sommerdag i sine nye, helt hvide sko. Det giver én selvsikkerhed, og det ser godt ud til langt det meste tøj.