Arbejdshandsker

Arbejdshandsker

Arbejdshandsker er nyttige at have ved hånden, hvis du ejer en have, skov eller ofte skal lave udendørsarbejde af den ene eller anden årsag. Der er dog stor forskel på de mange udvalg af handsker, så det gælder om at finde nogen, der passer til dit formål.

Når du skal arbejde udenfor, har du brug for nogle gode måder at beskytte hænderne på. Vejret kan slide på hænderne, og de ting, du arbejder med, kan bidrage med yderligere slid.

Så hvad skal du holde dig for øjet, når du skal købe arbejdshandsker?

Populære arbejdshandsker

Hvilke arbejdshandsker bør jeg købe?

Først og fremmest skal du tænke over, hvad handskerne skal bruges til. Forskelligt arbejde kræver forskellige handsker.

Arbejdshandsker til havearbejde

Hvis du skal bruge handsker til havearbejde, har du som regel brug for nogle handsker, der har en god balance mellem bøjelighed og tykkelse. Det skal være handsker, der kan beskytte dine fingrer mod tornede grene, og som samtidig giver dig mulighed for at kunne pille rundt omkring i blomsterbedene uden at tage blomster med op, når du for eksempel fjerner ukrudt.

Se også: Populære arbejdsbukser

Arbejdshandsker til at holde hænderne rene

Skal handskerne blot bruges til noget helt simpelt staldarbejde eller i en forbindelse, hvor du bare gerne vil holde hænderne rene og fri af snavs under neglene, kan du gå efter nogle tynde handsker, der sidder formfast til din hånd. De giver ikke meget egentlig beskyttelse, men kan holde dine hænder rene og beskytte mod helt almindeligt slid på hænderne.

Her vil et mærke som OX-ON være perfekt at gå efter.

Arbejdshandsker til hårdt arbejde

Endelig er der så de handsker, som du har brug for til mere krævende arbejde. Hvis du for eksempel slæber rundt på sten eller andre tunge genstande og måske skal arbejde udenfor i alt slags vejr, får du brug for nogle handsker, der er store og tykke, så dine hænder beskyttes mod vejret og det slid, som hænderne kan få fra at skulle slæbe rundt på tunge objekter.

Leder du efter denne type handsker, kan du blandt andet kigge efter Safe-On Granat arbejdshandsker.

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber arbejdshandsker?

Du anbefales at købe mere end et enkelt par handsker. Udendørsarbejde er hårdt og slider derfor godt på alle slags handsker. Ved at købe flere på én gang, burde du have et godt lille lager liggende, så du kan skifte nedslidte handsker ud med nye.

Derudover kan det også nævnes, at du muligvis får brug for flere forskellige slags handsker. Som tidligere påpeget egner alle handsker sig ikke til de samme formål, så det kan være smart at købe flere forskellige slags, hvis du laver meget forskelligt udendørsarbejde.

Arbejdshandsker koster heldigvis ikke meget. Du kan let finde alverdens forskellige handsker, der koster under 20 kroner, og de dyreste koster ikke meget mere end 400 kroner. Det er derfor ganske billige løsninger på et simpelt problem.