Brug mobilen til skabe en man cave

Brug mobilen til skabe en man cave

En man cave er blevet et ord, som bruges i de fleste danske hjem. Der er tale om det sted, hvor manden får lov at lave et sted, som han helt kan føles, er sit eget. På mange måder kommer det nok af, at selve hjemmet er skabt med henblik på, at der skal leve en hel familie, men hvor en man cave er et sted, hvor manden kan få lov at være sig selv. Evt. sammen med sine venner.

Det er forskelligt fra mand til mand, hvad sådan et rum indeholder. For nogle handler det om, at de gerne vil have en bar, hvor de kan stå at drikke øl. Andre har et billardbord, bordtennisbord. For nogen er der tale om en hjemmebiograf, hvor de kan sidde og hygge og spille playstation med både venner børn og endda også konen, hvis hun kan lide at spille computerspil.

I dag har man mulighed for at tilkoble sin man cave direkte til sin mobiltelefon, hvis man skaffer de rigtige enheder og apps.

Starter med en smartphone

For at du kan tilkoble alt fra TV til lys til din man cave og styre de via din mobiltelefon, kræver det, at du har en god mobiltelefon. Det er lidt op til dig, om du vælger at købe en god Android eller en på styresystemet iOS. Men hvis du allerede har en iPhone, så kan du sagtens bruge den.

En iPhone har den kæmpe fordel, at det er en af de enheder, hvor der udviklet mest til den fra starten af. Det skyldes, at mange udviklingshuse, starter med at fokusere på iPhone, før de bevæger sig videre til f.eks. Android. Selvom det i dag betyder mindre, end det gjorde før i tiden.

Når du først har fået en god smartphone, som f.eks. en iPhone, så er du klar til at tilkoble hele din man cave. Det er klart, at du også kan opsætte det hele i resten af dit hjem, hvis du har lyst til det. Du kan endda også sætte en enhed som Drone til din iPhone, hvis du gør det, vil vi anbefale, at du starter med en simpel drone test.

Få din egen hjemmebiograf

Mange mænds drøm er, at de kan se fjernsyn derhjemme og alligevel få samme oplevelse, som hvis de tog i biografen. På den måde kan de have samme vilde oplevelser altid, når de ser den seneste nye actionfilm eller en sæsonafslutning på en god serie.

For at skabe dette skal du både have god lyd, og så er det oplagt at købe en god film projektor. Med en god film projektor bliver det ligesom, at du er i biografen. Her kan manden enten sidde alene derude og se en god film, men I kan også begynde at holde hyggelige famlieaftener sammen.

Du kan styre mange hjemmebiografer fra din mobiltelefon. På den måde kan du via din iPhone faktisk styre lyd, eller hvilken film du gerne vil se. Du kan hente en film direkte fra internettet, eller du kan streame den på Netflix. Det hele kan du tilgå fra din mobiltelefon.

Vi lever i en tid, hvor selv ens man cave er blevet digitaliseret, og det er en udvikling, som vi kommer til at se mere af. Det skyldes, at det er oplagt at skabe apps til iPhone med små forbedringer af vores liv. Vi vil alle sammen gerne kunne styre alt fra vores mobiltelefon, da det er langt lettere for os. På den måde skal du heller ikke lede efter din fjernbetjening, når du skal skifte kanal og se noget andet.