Cykeltrailer

Cykeltrailer

Hvis du er en energisk person, der elsker at komme ud at bevæge sig og ikke altid bare gider løbe en tur med hunden i det samme område, kan en cykeltrailer være en mulighed.

Den kan egne sig til en ældre hund, der trænger til at komme ud, men som måske ikke kan rende af sted ved siden af cyklen længere. Eller den kan give dig muligheden for at pakke hunden i traileren og cykle ud til nye områder, hvor I så kan gå på opdagelse sammen.

Du kan også kigge efter en cykeltrailer til at transportere vare eller små møbler i en flytning, hvis du ikke har en bil.

Når du leder efter en passende cykeltrailer, er der et par ting, som du bør være opmærksom på.

Populære cykeltrailere

Hvilken størrelse cykeltrailer skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du selvfølgelig sørge for, at traileren er den rigtige størrelse. Skal traileren bruges til en hund, er det klart, at en lille gravhund har ikke brug for lige så meget plads som en labrador.

Hunden skal ikke føle sig mast og utilpas. Den skal kunne både sidde op og ligge ned i traileren, og der skal gerne være plads til, at den kan bevæge sig lidt.

Skal traileren bruges til børn, er det vigtigt, at du køber en trailer, der er lavet specielt til, at børn kan sidde i den. Her vil  det desuden fremgå, hvor mange børn, der er plads til i traileren.

Det bedste du kan gøre er at køre en prøvetur med traileren, før du forpligter dig til et køb. Test hvordan cykeltraileren kører på en vej, hvordan det føles når du bremser med den og i det hele taget, om den virker sikker for både dig.

Hvis den tipper, risikerer din cykel så også at vælte? Hvad sker der, hvis du pludselig skal dreje på cyklen? Det er vigtigt, at du føler dig i kontrol over den.

Hvilket underlag skal jeg have i min cykeltrailer til hunde?

Din hund skal kunne ligge komfortabelt i cykeltraileren, så gulvet i den skal ikke have en masse folder og stof, der hele tiden bøjer. Læg eventuelt et tæppe ind i traileren.

Det hjælper både til at gøre det mere behageligt og trygt for hunden. Hvis tæppet lugter velkendt kan hunden finde lidt tryghed i det, samtidig med at den ligger varmt og godt.

Det er også værd at overveje, hvor let din udvalgte trailer vil være at rengøre. Du kan nok forvente, at den før eller senere vil skulle rengøres efter et ’uheld’.

Hvor kan jeg købe en cykeltrailer?

Du kan finde et stort udvalg af cykeltrailere online. Her vil det også være lettest for dig at finde de gode priser, efterson sådan en trailer godt kan blive dyr. Når du bestiller online, så husk blot at sikre dig, at du kan sende cykeltraileren retur i tilfælde af, at den ikke passer til din cykel.