Derfor skal du have sandblæst dine fælge

Når bilen er ved at være klar til at få vintersutterne af for derefter at blive mere sommervenlig, så hører det helt automatisk også hertil, at de fine fælge kommer på.

Vinterhi slutter og fælgene kommer frem i dagens lys

Det er dog ikke altid at man lige bliver lige så begejstret, når man finder fælgene frem efter vinterhiet. I de fleste tilfælde vil man stå og ærgre sig en smule over at de ikke bare står helt skinnede som hvis de var nye, for det er generelt bare her man ser den største slitage med det blotte øje.

Der er heldigvis råd for at forvandle de ridsede fælge over til noget der vil frembringe dit smil igen. Du kan nemlig med sandblæsning få rengjort og renset dine fælge, så de kan få en omgang pulverlakering og få et helt nyt look igen. Det er en billigere løsning end hvis du tog ud og købte nye fælge, og resultatet bliver som var de nye igen.

Fjern rust og snavs med sandblæsning af dine fælge

Netop ved at sandblæse fælgene, kan det nye look genskabes. Hvad enten det er alufælge eller stål, så skal de have en rengøring og rens og ´ved at sandblæse dem er man sikker på at alt skidt og rust kommer væk fra fladerne. Herefter kan det lettere lade sig gøre at få en flot og ensartet pulverlakering i den farve du ønsker.

Når dine fælge er blevet sandblæst og pulverlakeret, har du som det første sparet dig selv for at skulle købe nye fælge, men du står også tilbage med fælge der er modstandsdygtige i forhold til det danske vejr og vinden. Det er hårdt for alle materialer at skulle klare vind og vejr, men fælgene vil i højere grad kunne klare det efter en omgang med den miljørigtige pulverlakering, og du vil desuden opleve en ridse- og slagfast lakering.