Flere gode råd til dig der har fået din første bil

Flere gode råd til dig der har fået din første bil

Er du lige kommet i besiddelse af en bil? Det kan være, at du enten har gjort brug af privatleasing af bil eller købt en bil. Uanset hvad kan du med fordel læse med videre. Her finder du flere gode råd til, hvordan du passer bedst muligt på din bil, så den holder sig pæn mange år ud i fremtiden. 

Overhold alle serviceeftersyn

Først og fremmest bør du overholde alle serviceeftersyn. Find et godt værksted, som du har tiltro til gør et godt stykke arbejde. Du kan eventuelt finde et godt værksted ved at læse anmeldelser fra tidligere kunder. 

Kør bilen ind i garagen eller carporten

For at beskytte din bil mod alskens vind og vejr bør du køre den ind i en garage eller carport, når den holder derhjemme. Dog er det ikke alle, der har denne mulighed. Er det tilfældet for dig, kan du i stedet købe et bilcover, som du lægger over bilen. Alle tre muligheder gør desuden, at du ikke skal fjerne sne og frost fra bilen i vintermånederne. 

Vask bilen med jævne mellemrum

En bil ser bare pænest ud, når den er skinnende ren. Du bør derfor sørge for at vaske den med jævne mellemrum. Du kan eventuelt skrive ind i kalenderen, hvornår det er tid til en bilvask. Du kan også vælge at have en fast ugentlig dag til formålet, hvis dette fungerer for dig. Når bilen skal vaskes, kan du vaske den i hånden derhjemme eller tage en tur forbi en bilvask.