Dotz fælge i det fede design til din bil?

køb de fede dotz fælge til bilen

Dotz fælge kommer i fede design, hvor du både finder det badass som mere stilrene design.

En klassisk alufælge til styling og tuning af din bil fra den britiske virksomhed. Du finder Dotz aluminiumsfælge mange steder, og især efter fælgene var brugt i ”The Fast and the Furious” film, blev kendskabet udbredt i hele verden.

 

Find fælge til din bil hos Dækonline.dk her

find den rigtige størrelse dotz alufælge

Hvad og hvorfor Dotz fælge?

Det er en britisk virksomhed, der producere disse fælge og er populære over hele verdenen og ikke kun i England eller Danmark, hvor de også bliver forhandlet. Især er Dotz fælgene blevet ekstra populære efter, at de har medvirket i de populære ” The Fast and the Furious” film, som bekendt er blevet set af millioner af mennesker verdenen over.

Dotz premiumbranfd der lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Her gælder det også underleverandørerne, der opererer under de gældende ISO-certificeringer, så fælgene udsættes for fortovssimulation og andre forhold til en robust og høj kvalitet.

 

Se om om de populære fælge passer til din bil

find den rigtige aluminiumsfælge fra dotz

Du kan også nu selv style dine fælge, hvis du har lyst til det og give dit look på din bil et lille pift. Du kan købe forskellige centerkapsler i flere forskellige farver bl.a. sølv, gul, orange og en grøn farve, men du bør nok overveje at vælge ud fra hvad der passer til din bil hvad end det er en Ford, Audi eller anden bil.

Det kan dog være en god måde, at gøre sine fælge mere personlige på og noget som mange vælger at gøre brug af. Det er noget, som du må afgøre om du har lyst til at gøre, og har råd til. Det koster selvfølgelig penge, som så meget andet her i denne verden, for der er ikke mange ting, som du får gratis i dag.

Smarte fælge til din bil

Disse fælge kan bruges til mange forskellige biler, men ved du ikke om de også passer til din bil, kan det være en god idé at få noget rådgivning om dette hvilket den online forhandler også er særdeles gode til.

Borbet Y Hyper silver

Borbet Y Hyper silver i størrelse 9.0J x 19 ET 24 mm til en Audi RS 4 avant eller anden bil, er en stilren og fed fælge med 5255-0 monteringssæt. Fælge der egner sig til brug af snekæder hvis det skulle blive relevant.

Dotz Terra black

Denne aluminiumsfælge er en super sej og badass fælge der kan give bilen det helt rigtige udtryk. Og hvilket mand vil ikke gerne have det lidt mere rå udtryk, der samtidig kommer i en elegant stil.

Terra i silver

Den fede offroad desinet fælge kommer også i shiny silver.

Det er en super fælge der vil give bilen det helt rigtige udseende. Måske en ny Mercedes fælge for dig?

Sort Rial M10

Rial M10 i helt sort, polar silver eller metal grå er anden mere stilren fælge til det rå udtryk på bilen.

Fælgen er anvendt til mange forskellige bilmærker, og måske også din.

Roadster hg fælge

Hvis du ønsker en enkelt krydsegnet fælge der giver det eksklusive i størrelse 8×17 & 10×20 så er denne fælge absolut en mulighed. Du kan taste din nummerplade ind og se med det samme, om den passer til din bil.

Roadster

Den fede Roadster alufælge kommer også med bred poleret kant og en sort midte.

Fælgen kommer i mange applikationer på op til 20 tommer.

Dotz Rapier i sort

Den helt sorte fælge vil passe på bilen der enten skal være total badass eller til ham der ønsker det seje men anonyme look.

Hvis du går og drømmer om nogle lækre fælge, hvilket du jo gør, så må du se denne video med fede Dotz Mugello alufælge; En visuel fornøjelse.