Er du klar til ferien?

Er du klar, som i helt klar, til den velfortjente ferie? Ofte er der lige et par opgaver, der skal rundes af på arbejdet, et hjem der skal klargøres og ikke mindst bagage der skal pakkes, inden nøglen drejes i døren, og ferien for alvor kan starte. Men inden du kommer til det punkt, hvor kufferten kan lukkes, er der lige et par punkter på huskelisten, der skal tjekkes af. Hvis du længe har træng til en god ferie eller drømt om at opleve et bestemt sted i verden, vil det være ærgerligt at glemme nogle af de ting, der sætter prikken over i’et på sådan en ferie. Er det en kort ferie, er pakningen og planlægningen måske hurtigt klaret, men er det en længere rejse, der er flere ting, der skal være styr på.

En komfortabel og problemfri rejse

Er detaljerne for selve rejsen på plads, er der kun tilbage at påbegynde pakningen. Her er det ikke desto mindre lige så vigtigt, at få styr på sagerne. En mindre detalje er pakkeløsningen – har du en god kuffert? Der er stor forskel, når det kommer til kuffertmodeller, typer og størrelser. På en længere rejse er det naturligvis oplagt at pakke i en stor, rummelig model, så der er plads til en stor mængde bagage. På samme måde kan du måske nøjes med en mindre kabinemodel til de små weekendture. Der findes også modeller midt imellem, så du nemt kan tilpasse kuffertstørrelsen til rejsen.

Hos kuffertthomsen.dk finder du et stort udvalg af kufferter. Alt fra spinners, kabinekufferter og hele kuffertsæt. De såkaldte spinners kører på fire hjul, hvilket gør transporten mere komfortabel, stabil og let. Kufferternes bløde, forede indre samt hårde ydre og låsesystem beskytter dine ting ekstra godt under rejsen. Du kan klikke her og se det store udvalg af kabinekufferter, der er nemme at have med sig og placere i flyets kabine.

Pak dine essentielle rutiner

Når man pakker, handler det om at begrænse sig. Mange har en tendens til at pakke ting, man måske ville bruge hjemme i hverdagen, men som ikke er nødvendige på ferien. Selvom du kun skal pakke det mest essentielle, er det dermed ikke sagt, at du skal gå ned på udstyret. Medbring de daglige rutiner som du ikke vil undvære på ferien men i en skala, så de passer ned i toilettasken og kufferten.

En af de rutiner som mange mænd dagligt bruger tid på er skægbarbering og specielt med den skægtrend, der hitter lige i tiden. Hos shavingfamily.dk har man specialiseret sig i at skabe et produkt til den kvalitetsbevidste, som gerne vil have en god og gennem overvejet barberskraber med nye plade på månedlig basis – også på ferien.