Polering af fælge

Brug de gode tips til polering af fælge

Alufælge kommer som regel frem, når vinterdæk bliver skifter til sommerdæk.

Hvis du gerne vil have at din bil fremstår på den bedste måde, så kræver det selvfølgelig også at dine fælge shiner uden skidt, snavs og alt det andet snask der sætter sig fast og nedbryder glansen.

Polering af fælge kan gøres på mange måder, hvor den hårde måde “bygger” fælgen op igen til glans. Du kan købe dig til en polering, som måske kan være relevant hvis der er dybe ridser. Det kommer dog til en noget højere pris. Helt ligesom du kan bruge forskellige produkter og manuel polering eller måske bruge en maskine til polering af dine fælge.

Simoniz dæk og fælgrens fra DanskAutoudstyr

køb Simoniz bilpleje produkter

Polering af fælge fremgangsmåde

En fremgangsmåde kan være at følge dette, som koster lidt mandetimer og kræver nogle produkter. Men resultatet bliver nu også ret godt.

  • Først skal du have fjernet f.eks. maling og andet, hvilket du kan løse ved at smøre Autoglym fælgrens på fælgene.
  • Dernæst sliber du med korn 60 for at få alt malingen af – Alternativt kan du få dem glasblæst i stedet.
  • Eventuelle hakker fra kantsten sliber du også væk med korn 60.
  • Skift til korn 150-240 som burde bruges sammen med en rystepudser, så du ikke skaber dybe ensformige ridser.
  • Slib dernæst med vandslibningspapir korn 400, 800, 1200 og afslutning 2400 – Husk ikke at være nærig med papiret, da det skal skiftes ofte.
  • Afslut med at smøre Autosol på som skal sidde ca. 5-10 minutter. Poler efter så det forsvinder med håndkraft eller med en maskine 2 – 3 gange.

Hvis du gerne vil bruge den ekstra tid på at shine dine fælge op, så kan du med fordel bruge denne fremgangsmåde, som desværre tager lidt tid og også kræfter.

Rens din dæk

Et flot fælge tager sig bedst ud, hvis også dækket tager sig bedst ud. Og her kan du med fordel bruge plejeprodukter som gummi & dækfornyer der giver dine dæk det seje sorte look igen.

Find bilpleje til dæk & fælge hos Dansk Autoutoudstyr

brug bilpleje til at rense dine dæk og fælge

Pleje af hjul og dæk

Når det bliver forår og solen titter mere eller mindre bør du kaster dig over fælgpleje.

For den gode beskyttelse af dine fælge fremover, så kan du med fordel efter behandlingen give dine fælge en omgang fælge forsegler, så vedligeholdelse af fælge bliver nemmere fremover.