Få dit eget sted- byg en man cave

Drømmer du om at have dit helt eget sted? Et sted, hvor du kan lave lige, hvad du har lyst til? Så skal du skabe din helt egen man cave! En man cave, eller mandens hule, er et sted hvor du kan dyrke dine interesser, både alene og sammen med vennerne. Få inspiration til at skabe din helt egen man cave, ved at læse med her.

Sådan skaber du din helt egen personlige mande hule

Det er de færreste af os, som har mulighed for at skabe en man cave inde i huset, men hvis du er så heldig at du har en kælder som endnu ikke er taget i brug, så kan det være oplagt at bruge denne pladsen, til at skabe et fristed for dig selv og vennerne. Fordelen med at bruge en kælder, er selvfølgelig at der sandsynligvis allerede er belysning, vand og varme installeret.

Et andet oplagt sted, er selvfølgelig garagen. Mange vil faktisk foretrække garagen som man cave, da man kommer ud af huset, og dermed får en ægte følelse af at have et helt eget sted. Fordelen med garagen, er også at den allerede har et råt og rustikt look, som gør at man med enkle greb kan skabe en autentisk mande hule.

Det første du skal gøre i garagen, er at få installeret belysning og varme. Du ønsker selvfølgelig at have en man cave som du kan benytte året rundt. Det kan være en god ide at du tømmer garagen, og simpelthen foretager en reel oprydning. Når alt er ude af garagen, så kan det være en ide at male gulv og vægge, sådan at du får præcis det udtryk som du ønsker. Det anbefales også at du får delt rummet ind i soner, sådan at du har et sted til køretøjer, og et sted hvor der er gjort klart til mandehygge. Hvis du hovedsagelig skal skru på motor sammen med kammeraterne, så kan du lave en udstyrsvæg, hvor der kan hænge værktøj og udstyr som skal bruges. Dette er både dekorativt, og praktisk.

Er du i tvivl om du har råd til en man cave? Her kan du se dine muligheder for finansiering.

Sådan får du råd til en man cave

Det at lave garagen om til en ægte man cave, behøver ikke nødvendigvis at koste kassen. Du kan endelig genbruge en gammel sofa, eller bygge en værktøjsreol ud af genbrugsmaterialer. Faktisk kan det være med til at skabe det helt rigtige rustikke look, hvis du sørger for at benytte dig af de materialer som du har ved hånden.

Men, hvis du ønsker at skabe en mande hule, hvor vennerne kan samles over en fodboldkamp, så kræver det selvfølgelig at du investerer i en stor skærm, og lyd som kan skabe den helt rette stemningen. Du skal også have et køleskab fyldt op med kolde drikkevarer.

Heldigvis så findes det masser af muligheder til at låne penge online. Det vigtigste, som du skal huske på, når du skal låne penge, er at du altid sammenligner flere lån, inden du signerer papirerne. Du skal selvfølgelig være opmærksom på hvad lånet vil koste dig, altså hvor høj renten er, og hvordan tilbagebetalingsplanen ser ud. Men du skal også være opmærksom på, hvor meget du skal betale i gebyrer.

Husk at vælge det lån som giver bedst mening for dig og din økonomi, og selvfølgelig et lån som du ved at du kan betale tilbage indenfor aftalerne. Hvis du allerede har noget gæld, så er det selvfølgelig vigtig at du får bedst mulig rente. Her kan du blive klogere på dagens rente.

Kan alle låne penge?

I dag, så er det at låne penge, en enklere proces end tidligere, da du kan gøre det hele online. Det behøver derfor ikke at være en tidkrævende opgave at få finansieringen til din man cave på plads. Der er selvfølgelig alligevel nogle krav du skal overholde. For det første så skal du være over 18 år, for at låne penge. Nogle af låneudbyderne stiller også et krav på at du skal have en bestemt indkomst om året, men dette er ikke alle. For de fleste online låneudbydere, så er det mulig at du kan låne penge, uden at stille sikkerhed i bolig eller lignende. Dette betyder selvfølgelig også at renten ofte kan være lidt højere, på denne type lån.

Hvis du er registreret i RKI, så er det fordel at komme ud at dette, dog findes det få undtagelser. Anbefalingen er at du ikke låner flere penge, inden du er ude at RKI. Du skal have dansk adresse, for at kunne låne penge af en dansk låneudbyder.

Inden du går i gang med at bygge din garage eller kælder, om til en man cave, så kan det være en ide at kigge økonomien igennem. På denne måde kan du se præcis, hvor meget du har råd til at låne, og kan dermed få en fed mande hule, på en økonomisk fornuftig måde.