Find dit look: Når du hader shopping

Stemningen er sat. Det er lørdag aften som så mange gange før. Du skal ud sammen med gutterne på en club, en bar eller en bodega. Det betyder faktisk ikke så meget hvor. Bare I er samlet, og nårh ja, måske der er en smuk kvinde eller to til stede.

Det har været en lang uge. Du har knoklet på jobbet, mødt ind hver morgen kl. 8.00, drukket din kaffe, ikke beklaget dig, men arbejdet som et svin for at nå omkring alle krav og opgaver. Men nu er ugen slut, og dét kalder på en iskold øl.

Men … så er der det med tøjet. Hvad skal du tage på? Og hvor skal du starte, hvis du (som os) ikke gider spilde din tid et trøstesløst sted på Strøget?

Følg med i denne knivskarpe guide til et nyt look, der er specielt skruet sammen til dig, der ønsker et maksimalt udbytte, men med en minimal arbejdsindsat. Smart? Ja, det kan du bande på!

Du kan handle hjemmefra!

Okay, indrømmet. Vi mænd kan alle sammen blive ramt af en indre modvilje, der kommer til udtryk som en udpræget træthed, så snart vi træder inden for i en tøjbutik. Her hos Mandens.dk kan vi kun give dig ret! Og derfor er det første tip helt afgørende, hvor simpelt det end måtte lyde.

Klar?

Udviklingen af internettet er en gudsbenådet gave til enhver mand. En chance for et hurtigere og mere effektivt køb, end du i dine vildeste drømme vil kunne forestille dig!

Og det bedste af det hele? Du kan handle hjemmefra OG få leveret til døren!

Hvorfor spilde din tid? Klik her, hvis du som masser af større mænd før dig er færdig med at lede efter din størrelse i butikken (der jo sjovt nok altid er udsolgt). Og glæd dig over at leve i internettets tid, hvor du med kun ét klik kommer et skridt nærmere det velklædte look, du fortjener.

Kronen på værket – det rette ur

Og nu til hemmeligheden, der adskiller dig fra mængden: Uret gør manden.

Hvis du skal bruge penge på noget, noget som helst, så vælg frem for alt at investere i et flot kvalitets ur.

Et ur? Tænker du måske med en vis portion skepsis. Og ja, vi anerkender, at et ur kan virke som en bagatel. En detalje, der modsat et par jeans, kan virke uvæsentlig. Men her fra Mandens.dk har vi gjort det til vores mest fornemme mission at overbevise dig om det stik modsatte.

Et markant kvalitets ur med veldesignede skiver og en velduftende læderrem er ikke blot et værktøj til at fortælle dig, hvad klokken er. Et ur sætter standarden for dit look, og det kan som beklædningsgenstand fuldende dit outfit ved at tilføje dig en ekstra dimension af karakter og luksus.

Find Hugo Boss ure her, og du vil forstå, hvad vi mener. Et ur fra Hugo Boss taler ind i en klassisk maskulin fortælling, der ikke er opstået for nyligt. Vælg derfor bevidst et dyrere ur, og du vil få tifold igen.

Uanset om du er til et antikt look med læderrem eller ønsker dig noget mere sporty, så vil dette tip sørge for, at du altid er parat en hvilken som helst lørdag aften. Hvad enten det så er til et forretningsmøde, en date eller noget helt tredje.

Og med disse to stærke tips behøver du ikke mere for at komme i gang. Vi sagde jo, at guiden var kort og konkret, ikke?