Find skræddersyede gardiner til dit hjem

Find skræddersyede gardiner til dit hjem

Find skræddersyede gardiner til dit hjem? Gardiner på mål er som regel den bedste løsning, hvis du vil have korrekt solafskærmning og samtidig have det perfekte udtryk i stuen, køkkenet eller måske badeværelset.

Hvordan, hvilke og hvad, er, hvad du finder et par tips og tricks til her, så du får den helt rigtige type gardiner hængende i dit hjem.

Hvorfor vælge skræddersyede gardiner?

Du finder skræddersyede gardiner i stort set alle typer, stoffer, farver, størrelser og mønstre, så du kan få opfyldt dine behov for indendørs solafskærmning.

Der skal som regel bruges gardiner til alle vinduer, og her gælder det selvfølgelig om at finde ud af, hvilke gardiner der passer til boligens forskellige rum. Måske du ønsker rullegardin til børneværelset der kan give mørklægning, mens du ønsker lamelgardiner til at dække de store stue vinduer. Det er ofte smart med forskellige typer til de forskellige rum, men samtidig også rart at der er det samme gennemgående tema i gardin valg for samtlige værelser.

Hvor finder du gardiner på mål?

køb de flotte skræddersyet gardiner
Gardinudvalget er heldigvis dejlig stort, hvor du kan få den helt rigtige gardintype der passer på dine mål. Hvis du er i tvivl om gardinvalg og opmåling, så findes der heldigvis en dejlig løsning til få det rigtige.

Besøg af en gardinbus fra en forhandler som Gardin Jensen der har mange tilfredse kunder fra København, Gentofte, Hellerup og Lyngby, giver dig den gode inspiration. Her får du ideer indenfor gardiner og farver der kan matche dit hjem. Opmåling og et pristilbud får du også, så du kan tage en kvalificeret beslutning.

Besøg af en gardinbus kan du selvfølgelig finde i hele landet og ikke kun København området. Du kan også få hjælp med ophængning af de nye gardiner ved forskellige forhandlere, som måske er en god fordel for dig.

Hvordan du opmåler og bestiller skræddersyede gardiner?

Hvis du ikke ønsker besøg af gardinbusser for du ved godt hvilke typer gardiner og farver du ønsker, så kan du bestille hurtigt og nemt online som i den fysiske butik.

Her gælder det om at få målt rigtigt op. Ved opmåling af et f.eks. et rullegardin, måler du hele bredden i vinduet/karmen. Da rullegardinet også skal kunne hænge på de to holdere, skal du trække 5 mm. fra i bredden.

Ved lange gardiner der måske skal gå til gulv, her skal du huske luften forneden når du måler højden fra gulvet og op.

inspiration til opmåling af gardiner i videoen her:

Disse mål kan du bruge ved forhandleren, eller online hvor du finder forskellige udbydere af gardiner på mål. Det er ganske nemt, for du vælger type, kvalitet, dine specialmål, farve, styring og eventuel mønster, og så skal der bare betales.

Det er nemt at få nye flotte gardiner, det kræver dog, at du ved hvilket gardinvalg du ønsker.

Hvilket type gardin?

Hvis du mangler inspiration til de forskellige gardiner der findes, så er de hyppigst brugte valg til private hjem de nedenstående.

  • Almindelig gardin: Det klassiske gardin der hænger på en gardinstang, finder du i forskellige kvaliteter, stoffer, farver og mønstre. Et lækkert valg til stuen eller soveværelset hvor der er lidt større vinduer der skal afskærme for solen når den står lige på, eller til at have privatliv for eventuelle blikke udefra. Du finder nemlig det almindelige gardin både i dobbelt stof, mørklægning eller som det elegante tynde og lyse stof der dybest kun skal pynte.
  • Rullegardiner: Rullegardinet kan bruges i de fleste rum, for du finder også denne type i alverdens forskellige kvaliteter, farver, som transparent eller måske som mørklægning. Perfekt til mørklægning på børneværelset, soveværelset eller til den søde afskærmning på toilet, badeværelset eller loftsvinduet.
  • Foldegardin: En billigere løsning end rullegardiner som regel, men har stort set samme funktion og kan bruges til en god billig afskærmning.
  • Plissegardiner: Et gardin der giver et sødt udtryk med det papiragtige udtryk. Kan bruges til alle af boligens værelser og rum.
  • Persienner: En traditionel afskærmning til stort set alle rum i huset eller lejligheden. Træpersienner er den dyre løsning men begge typer er populære valg.
  • Lamelgardiner: Det elegante og perfekte valg til de store vinduer i hjemmet, hvad end det er soveværelset eller stuen. Giver det elegante og neutrale udtryk i din bolig, som samtidig kan give helt rigtige lysindfald i rummet.