Gardiner på mål?

køb Gardiner på mål

Gardiner på mål er ofte den bedste løsning, når du skal finde nye gardiner til hjemmet. Det er svært at finde de rigtige færdigsyede gardiner, for hvilket kvalitet, materiale, farve, mønster og type skal du vælge, der både har den gode funktion og passer ind i stilen?

Du kan her finde et par tips til hvor og hvilket type af færdige gardiner du kan vælge, ved at bestille gardiner på specialmål, frem for standardmål som du ofte finder i Ikea, Jysk og lignede forhandlere.

Gardinshoppen.dk tilbyder mål-, pris- og 100% tilfredshedsgaranti

køb den gode kvalitets ved gardinshoppenVi anbefaler Gardinshoppen.dk der giver dig mål- og prisgaranti

 

Hvor finder man flotte gardiner på specialmål?

find de smarte gardiner til boligen med rigtig pasform
De fleste har hørt om gardinbussen, hvor du kan få nogen til at komme ud, måle op, sy og hænge gardinerne op. Det er ret praktisk, men det koster til gengæld ofte også det mere, og de fleste kan godt finde ud af at måle og hænge op, for at spare penge.

For at få den bedste pris og samtidig et lækkert produkt, kan du med fordel, bestille gratis farveprøve, selv måle op ved vinduer og døre, finde rigtig type gardin og bestille det online. Her kan du nemlig finde både målgaranti og prisgaranti på alle typer gardiner på mål, hvilket betyder, at du får den absolut bedste pris, hvilket også gør det nemt, at give en 100% tilfredshed eller pengene tilbage garanti.

At bestille i ro og mag derhjemme hvor du ikke behøver at tage nogen forhastet impulskøb, det er  hvordan du finder dine nye gardiner, for du får samtidig til den bedste pris, og derfor er denne form for indkøb og beslutningstagen tiltalende for flere og flere.

En af de steder, der tilbyder den gode kvalitet, gratis farveprøve, målgaranti, prisgaranti og 100% tilfredshed er Gardinshoppen.dk, hvor du finder alle slags type af gardiner i kvalitets stil – Se mulighederne lige her

Hvor nemt er det at bestille gardiner i specialmål?

Det er utroligt nemt at bestille dine nye gardiner med mål udenfor standard. Dette er nemlig, alt hvad du behøver at gøre:

  • Mål dit vindue op
  • Besøg Gardinshoppen.dk og vælg type af gardin
  • Vælg kvalitet af gardin
  • Indtast type, ønsket mål, farve, mønster og styring

Det er alt hvad der kræves, for at bestille dine nye gardiner online. Hurtigt og noget nemmere at sidde i fred og ro derhjemme, frem for at skulle besøge alverdens butikker og kigge på farver, mønstre og andet indtil man endelig rammer noget rigtigt.

Det svære er selvfølgelig at ramme den rigtige farve, og ikke mindst, hvilket slags type af gardin skal du vælge?

=>> Bestil en gratis farveprøve ved Gardinshoppen.dk

Almindelige gardiner

brug specialmål til dine gardiner i boligen
En gardinstang og to gardiner der hænger fra loftet, er hvad, vi traditionelt forbinder med gardiner, og ofte som en noget gammeldags løsning. Almindelige gardiner er dog langt fra gammeldags, men derimod noget, der kan pifte et hjem op på den trendy, hyggelige eller måske søde måde, for der er uendelige muligheder.

Fordelen er, at du kan finde alle mulige slags stoffer, mønstre, længder og andet til at dække, hvor de lange elegante gardiner kan give rummet mere luft. Eller du kan vælge de korte lyse gardiner til brug om dagen, der samtidig dækker over et mørklægningsgardin til brug om natten.

Rullegardiner efter mål?

køb de billige gardiner til ovenlysvinduerEt rullegardin kan bruges rigtig mange steder, hvor det både er funktionel og samtidig også stilfuld med sit moderne snit. Det smarte ved rullegardiner, udover at det er en god billig løsning, er, at du finder disse både med transparent og mørklægning alt efter lyst og behov.

Rullegardinet skal selvfølgelig være efter mål, så det afskærmer bedst muligt men også går i rigtigt, med stilen i rummet eller hjemmet. Heldigvis er der også mulighed for forskellige stoffer, farver, mønstre og valget mellem snoretræk, fjedertræk, kædetræk eller motorstyring.

Giv boligen den rette afskærmning med et rullegardin der også kan give vinduet og rummet nyt liv.

=>> Find det gode flotte udvalg af kvalitets rullegardiner her

Folde- eller plissegardiner på mål?

køb billige gardiner til børnAlternativet til et rullegardin og samtidig være en god billig løsning, kan være et sødt foldegardin eller cordless plissegardin.

Plissegardiner giver nemlig et sødt udtryk med deres orientalske papiragtige udtryk, der vil passe ind i det moderne hjem.

Du finder heldigvis mange muligheder for udseende og funktionalitet, da du kan vælge et snorefrit gardin, hvor du skubber i stedet, og udseende kan du vælge et der kun skal dække halvt, foroven eller forneden.

Foldegardiner er stort set det samme, de kommer bare med folder, og har et mere stof agtig udseende. Funktionaliteten er også anderledes, for det hænger foroven og bliver trukket opefter, når der skal trækkes frem.

Folde- og plissegardiner kan være et godt billig gardin, der både er praktisk og giver et stilfuldt snit.

=>> Se udvalget af flotte plissegardiner her

Persienner

køb persienner på målAlmindelig persienner kommer i den billige udgave rent prismæssigt og samtidig skaber et flot udseende, der kan blende neutralt ind i boligen eller kontoret. Træpersienner er dog noget dyrere.
Persienner er et populært valg der kan begå sig i alle boligens rum, hvor både stilen og den praktiske anvendelse til afskærmning, kan opnås ved rette type, farve og selvfølgelig de rigtige mål frem for standardmål.

=>> Se det gode kvalitets udvalg i persienner her

Panel- & lamelgardiner

køb billige lamel gardinerGardiner til store vinduer er i dag, ofte panel- eller lamelgardiner, der er blevet rigtig populært i de moderne hjem og kontorer.

Det er en utrolig elegant løsning, der giver dig mulighed for at skabe et neutralt look, hvor gardinet går i med stilen og farverne i rummet. Samtidig har du muligheden for, at justerer til lige præcist det lysindfald du ønsker i rummet.

Panel- og lamelgardiner er ofte brugt i stuen og foran store vinduespartier på kontorer eller måske soveværelset, hvor de er med at give en dejlig elegant balance.

=>> Se udvalget af lamelgardiner her