Hjælp til bilindretning for service- og varebiler

Hjælp til bilindretning for service- og varebiler

Hvis du eller dit firma gør brug af varevogne eller andre former for servicebiler til hverdag, så kan det være, at I har brug for en speciel bilindretning. Det er nemlig kunden, der skal bruge varebilen og dens indretning. Så hvis du har brug for specialudstyr og indtræk af din varevogn, så har du nogle forskellige muligheder. I denne artikel finder du nogle forslag til, hvilke firmaer du kan bruge til bilindretning i Danmark.

Finnerup – Originalt og effektivt design

Det er et dansk firma, der først blev grundlagt i 1947 som en virksomhed i jernindustrien. Det var først i 1960, at de begyndte at producere værkstedsindretning. Deres produkter er yderst miljøvenlige – det har de forsikret sig. En god arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø er nemlig vigtigt for Finnerup, både for de ansatte og for kunderne. Deres produkter består af alle mulige slags skabe til opbevaring af værktøj. Hvis du har brug for god bilindretning, så finder du det her hos Finnerup.

De har f.eks. lige fået en ny serie af skabe med skuffer med fuldt udtræk og skuffehøjde, hvor de har en aluminiumsfront. Du kan gå ind på deres hjemmeside og finde et overblik over alle deres produkter, derefter kan du tage beslutningen om det er Finnerup, der skal hjælpe med bilindretning til din varevogn eller servicebil. De pryder sig med, at de har været de førende siden 1994 inden for indretning af erhvervsbiler. Deres nye produkter bliver altid evalueret af dem som bruger dem, inden de bliver introduceret som en serie. De vil overhovedet ikke overlade noget til tilfældighederne, når det kommer til bilindretning.

Hvis du er interesseret i at få nyskabende løsninger til din erhvervsbil, så kan du trygt vælge Finnerup. Deres skuffesystem, som kan betjenes med en hånd, er yderst revolutionerende inden for denne branche – det er et testamente på, hvor innovative de er og hvor god kommunikation der er mellem producenten og kunden; det er nemlig på opfordring af kundens ønsker til at let kunne betjene de mange skuffer med alt deres værktøj, som de skal have hurtig adgang til i visse tilfælde, og i al almindelighed for at spare tid.

Jydsk Bilindretning – Klassisk dansk indretning til biler

Hvis du skal bruge en unik og individuel løsning til din varevogn, så er dette et udmærket valg. De dækker nemlig specielle krav inden for alle mulige slags brancher. Henrik Holm Nielsen er firmaets ejer, og det er også ham, der driver det. Det er alle sammen dygtige fagarbejdere, der er ansat hos Jydsk Bilindretning, så du går ikke galt i byen med at bruge deres service. På deres hjemmeside kan man læse, at de pryder sig med, at der endnu ikke har været nogen af deres kunder, som ikke har været tilfredse med deres produkter og ydelser. De har da også fem ud af fem stjerner i anmeldelse gennem Facebook. Firmaet ligger i Århus og de står til hver en tid klar med fire forskellige håndværkere til at løse opgaver inden for bilindretning.