Hvad skal du have i din mandehybel?

Mandehyblen er en fed tilføjelse til boligen

Om du bor sammen med din hustru eller kæreste – og derfor kun har et værelse, som du kan gøre til din mandehybel – eller om du bor alene og har brug for nogle tips til, hvordan du indretter dig, kan du læse med her. Vi vil nemlig give dig nogle forskellige fifs til, hvordan du kan vælge de rette møbler, og hvordan du skaber en god atmosfære i dit hjem – eller på mandeværelset. 

Møblerne 

Til at starte med må du selvfølgelig have styr på møblerne og vide hvilke, du skal vælge. Det handler først om at finde ud af, hvilke behov du har. Skal du invitere vennerne over til at se fodboldkamp i tide og utide – eller er du til gaming? 

Hvis du gerne vil have dine venner over til fodboldkampene eller til filmaftener, bør du i hvert fald tænke over at købe en stor sofa. Modsat, hvis du er til gaming, bør du tænke over, hvilken stol du sidder på. Når man sidder ned i mange timer af gangen, er det nemlig vigtigt, at man sidder korrekt. 

Er du derimod til brætspil og ønsker dig et bord med tilhørende stole, kan du nemt gøre brug af et dansk design møbel. Der er ingen tvivl om, at dansk design tilfører noget æstetisk til din mandehybel! 

Dekorationen 

Når du har fundet ud af, hvilke møbler du skal have fat i, er det også vigtigt, at du tænker over dekorationen. Det er måske stereotypt – men mange mænd kommer nemt til at nedprioritere dekoration! Og det er måske også korrekt, at dekorationen ikke har nogen funktion, men det betyder samtidig ikke, at dekorationen ikke kan være vigtigt. 

Dekoration er nemlig med til at sætte en atmosfære i din mandehybel. Det er derfor en god idé, at hænge noget på væggene. Det kan også være en god idé at placere nogle planter i rummet – selvom mange måske ikke synes, at dette lyder særlig maskulint. Dog er planter med til at give en god atmosfære til et rum, idet naturen og farven grøn er med til at gøre de fleste mennesker mere rolige og afslappede. 

IT udstyret 

Mange vil nok mene, at dette er det vigtigste: IT udstyret. Hvis du eksempelvis skal invitere dine venner over til at se fodboldkampe på TV’et, er det selvfølgelig vigtigt, at du har et! 

Og hvad med et stereoanlæg? Dette kan være fordelagtigt til enhver lejlighed – uanset om du vil invitere dine venner over til at se fodboldkampen, om du skal afspille musik eller noget helt andet.