Sådan finder du en god autostol

Sådan finder du en god autostol

Når du skal finde en god autostol, er der mange ting, som er gode at have styr på inden. Der er rigtig mange udbydere på markedet, og dermed også mange stole at vælge mellem. Autostolen skal selvfølgelig være godkendt og gennemtestet.

En god og sikker autostol er ofte dyr at købe, men det er et dumt sted at spare, da det jo handler om barnets sikkerhed. Hos FDM kan du altid finde information om godkende autostole, se crashtests, samt læse en masse anmeldelser. Af de forskellige stole. Det kan hurtigt blive en uoverskuelig jungle at skulle navigere rund i. Derfor kan det godt anbefales at tage på en messe eller søge vejledning i den lokale babyudstyr forretning. Her er der altid kyndig vejledning at hente, således at du kan føle dig tryg i dit valg.

Sådan vælger du den rette autostol til bilen

Når du skal vælge den rette autostol, så skal du vide hvilken størrelse du skal bruge. Skal det være til en nyfødt, en tumling, et børnehavebarn eller et skolebarn? Der er nemlig forskel på autostolenes størrelser, og de skal jo passe til størrelsen på barnet. Nogle stole er designet til at kunne bruges fra for eksempel 0-4 år, hvilken kan være meget praktisk, hvis man ikke ønsker at udskifte den. Det kan dog klart bedst anbefales at gå efter sikkerheden i stedet for smartheden.

Det er jo ens dyrebareste ejes sikkerhed det kommer an på i sidste ende. På autostol.dk kan du læse alt om autostole. Her kan du også læse om sikkerhed og regler. Det er en fantastisk guide, når man skal finde den rette stol til sit barn. Der er ligeledes testresultater fra diverse tests af autostole, samt råd og vejledning om stole købt brugt eller i udlandet. Det gør det langt nemmere som forbruger, at finde en god og sikker stol til bilen.

At køre med et barn i bilen

At køre med et barn i bilen kan til tider skabe noget uro i bilen, hvis barnet bliver utilfreds eller utålmodig. Det kan derfor være rart med en autostol, som barnet sidder komfortabelt i. Især hvis I ofte skal køre længere ture. Er autostolen rar at sidde i, så er det ingen sag at køre på bilferier og så videre. Dertil er det kun underholdningen til turen, som kan være et god idé at prioritere inden afrejse, eller tilkøbe undervejs, for at holde humøret oppe eller i det mindste tåleligt for alle i bilen. Hvis stolen har en god hovedstøtte også, er det rart for barnet, hvis det falder i søvn under køreturen. Derved dingler dets hoved ikke fra side til side, når der drejes eller bremses for rødt lys.

Det rare ved længere bilture er at alle får fornemmelsen af, hvor langt de egentlig er hjemmefra, samt at det er nemt at gøre stop undervejs efter behov. Det er en hyggelig måde at komme rundt på, da man kun skal tage hensyn til dem, som er med i bilen.