Hvorfor købe en kabinescooter?

Hvorfor købe en kabinescooter?

En kabinescooter er et oplagt transportmiddel til folk, som nemt vil fra a til b uden at det er nødvendigt at skaffe sig hverken bil eller kørekort. Kabinescooteren kræver nemlig kun et knallertkørekort, hvis føreren er under 18 år gammel. Derved kan alle over 16 år føre en, men er man over 18, bliver det næsten ikke nemmere. Det er derfor muligt at komme frem og tilbage uden brug af en bil, hvilket mange ikke har mulighed for. Det kan enten være af økonomiske eller praktiske årsager, at en bil ikke er det mest ideelle transportmiddel. Derfor kan kabinescooteren være et fremragende alternativ, som er en del mindre besværlig at manøvrere samtidig med, at den er smart. Derudover er det en overbygning til den almindelige scooter, hvor man godt nok kommer nemt frem, men stadig skal have vejret med sig, for at det bliver en behagelig tur. En kabinescooter sikrer en behagelig og tør tur, uanset om vejrguderne holder med dig eller ej.

Hvad er en kabinescooter?

En kabinescooter er egentlig bare en scooter, der har en kabine med et mere behageligt sæde indeni. Derved er man for det første godt dækket for vind og vejr samtidig med at man kan høre radio på turen. Denne scooter har ofte en rækkevidde på op til 60 km og kan køre knapt 30 km/t. Den kan lades op på 6-8 timer og kan derfor nemt bruges som transportmiddel til skole og arbejde. Den kan altså lade op imens man arbejder og så kan man lade den op når man kommer hjem, hvorefter den vil blive klar til en ny dag mens man sover. Kabinen har udover god komfort også masser af plads til bagage og man kan nemt have plads til skoletasker, indkøbsposer og computertasker. Sidstnævnte vil ofte være noget, der kan gøre en cyklist eller scooterfører nervøs, hvis den mindste regnbyge skulle ramme, men det behøver ikke at være en bekymring længere. Nu kan dine tasker tryg og tørt komme med frem og tilbage.

Hos Dream-bikes har de et godt udvalg af kabinescootere. De fås i forskellige farver og slags og man kan derved nemt finde noget, der kan falde i éns smag. Dream-bikes sikrer altid topkvalitet og man har altid mulighed for at få en fremvisning. Derudover kan man sprede betalingen ud, så man tilpasser den til éns eget budget. Kommer man forbi Dream-bikes, kan man også være sikker på, at man får den bedste service og man bliver guidet af det kyndige personale til at træffe det valg, der passer bedst til éns behov og præferencer. Og så kan du endda tage en uforpligtende prøvetur.

Kabinescooteren i alt slags vejr

I regn og blæst, er en kabinescooter helt sikkert at foretrække fremfor en almindelig scooter. Det danske vejr, som ofte kan være skiftende uanset hvilken årstid, der er tale om, er ikke længere et problem. Kabinescooteren holder dig varm og tør, hvis det er nødvendigt, men man kan også sagtens tage en tur i sin kabinescooter hvis vejret er skønt og varmt. På disse dage er det dejligt, at mange kabinescootere har et soltag, som nemt kan åbnes og man kan nyde den friske luft mens man skruer højt op for radioen og kører derudaf. Herfra kan man også nemt forestille sig at bruge kabinescooteren til at tage på en dagstur også. Så længe rækkevidden tillader det, er kabinescooteren ideel til både hverdagsbrug og fritid. På en varm sommerdag kan man pakke en picnic og køre ud i det blå for at nyde livet. På de mere grå og kolde dage kan man også sagtens nå frem uden at komme til at fryse eller blive våd. Fordi kabinescooteren også tilbyder el-varme, er der næsten ingen undskyldning for ikke at tage på tur.