Job som chauffør? Hvis du elsker at køre og friheden

Job som chauffør? Hvis du elsker at køre og friheden

Hvis du elsker at køre og friheden der ligger i at være alene og finde den hurtigste rute mod et mål, hvorfor ikke vælge et job som chauffør?

Her tænker de fleste lastbilchauffør, men der findes mange andre typer jobs. Det kan være taxachauffør, varetransport, køre sikkerhedsvogn, udbringning af f.eks. medicin eller ganske almindelig chauffør for folk.

Et job som chauffør behøver ikke nødvendigvis være et fuldtidsjob. Du kan vælge et vikar job som chauffør på deltid eller timebasis. Her kan du ret nemt, skrive dig op som vikar ved at udfylde online nemt og hurtigt. Det kan være en god mulighed, hvis du er studerende eller måske bare ønsker til at tilføre flere penge til økonomien.

Vi lever i opgangstider hvor der altid er jobs at finde, og hvorfor ikke overveje muligheden der trods alt, giver du en afslappende selvstændig arbejdsdag frem for et værksted, byggeplads eller kontor.

Chauffør?

Et job som chauffør enten fuldtid eller halvtid, kan give dig en stor frihed til selv at planlægge arbejdet. Her gælder det selvfølgelig om at være realistisk som man ikke spilder tiden, eller vælger for meget arbejdet i forhold til hvad der kan klares.

I forhold til at være lastbilchauffør, tænker de fleste nok på langtursjob der kræver overnatninger i lastbilen. Det er ganske udbredt, men du finder også jobs fra 6 morgen til 3 eftermiddag, så hverdagen kan hænge sammen med partner, børn med mere.

Deltidsarbejde som chauffør uden det store kørekort, kan ofte være på de skæve tidspunkter alt afhængig af typen af jobs. Et chauffør jobs i varevogn på almindelig kørekort ala DHL, GLS, Bring m.m. vil ofte være indenfor mere almindelige arbejdstider, men job i bil med medicin kørsel f.eks. kan være aften og nat kørsel.

Finde chauffør jobs på almindelig kørekort?

Du kan altid søge jobs via de forskellige job portaler, hvor de fleste jobs hovedsageligt er lastbilchauffører der søges. Jobs til almindelig kørekort på halv eller heltid finder du også ved vikarbureauer.

Straco der ligger i Køge, et sådan et vikarbureau der ikke bare dækker København, men hele Sjælland. Her finder du specialisering indenfor håndværk, industri, rengøring og renovation, så de kan yde den optimale søgning både til dig som jobsøgende, men også til firmaer der ønsker at hyre vikarer til opgaver. Du finder tilsvarende bureauer i andre dele af landet også, helt ligesom udvalget af brancher kan være anderledes.

Som vikar kan du udnytte fritiden til at tilføre økonomien ekstra penge. Her er det fordelagtigt, hvis du f.eks. er selvstændig og mangler ekstra timer til at betale regningerne. Her ligesom det kan være fordelagtigt, hvis du f.eks. har gået arbejdsløs et stykke tid og trænger til at komme ud af huset på daglig basis for en stund.

De fleste vikarbureauer arbejder professionelt for både arbejdsgivere og jobsøgere. Hvor du får en fast timeløn med feriepenge og måske sygepenge. Aflønning og betingelser for ansættelse kan være forskelligt fra bureau til bureau. Sikkerheden i ansættelse, sygdom, pension og ferie kan være ting der er ulemperne ved vikarmodellen. Men det er som sagt forskelligt, og noget du kan ringe og spørge om, hvis du søger et fuldtid eller deltidsjob som chauffør.