Kildemoes Elcykler

Kildemoes El Cykel

Hvis du ønsker dig en elcykel, så har du sikkert også oplevet, at det kan være svært at finde frem til det rigtige valg. Et stort marked med et stort udvalg giver en masse muligheder, hvilket kan føre til lidt forvirring.

Dette vil vi gerne hjælpe dig med, så den lille elmotor kan give dig medvind på cykelstien. Men hvad skal du overveje? Vi har samlet nogle af de centrale overvejelser, som kan hjælpe dig frem mod det rigtige valg. I løbet af denne side vil du blive klogere på:

 • Tilbud
 • Antal gear
 • Type
 • Placering af motor
 • Placering af gear

Hvor finder du Kildemoes tilbud?

Kildemoes er ikke det billigste mærke på markedet, men det er uden tvivl et af de bedste mærker. Derfor kan det sagtens betale sig at kigge efter nogle gode tilbud, især når du ønsker at købe en eldrevet cykel, da disse ofte har en relativ høj pris.

Men hvor skal du lede efter disse tilbud? Vi anbefaler, at du altid køber cykler online. Her vil du finde et virkeligt bredt udvalg, og du vil ofte finde de samme produkter til lavere priser. Hvis du finder de bedste tilbud, kan du ende med at spare tusindvis af kroner på købet af din nye elcykel fra Kildemoes.

Det samme gælder, når du skal købe et ekstra eller nyt batteri til din Kildemoes elcykel. Her er der også mange penge at spare, hvis du søger lidt rundt på nettet og undgår at købe det første og bedste batteri.

Hvor mange gear skal du have på en elcykel?

Som regel bør du gå efter et højere antal gear på din elektriske cykel, end du ville gøre på din almindelige herrecykel. Derfor vil vi råde dig til at skaffe en Kildemoes elcykel med minimum 7 gear.

Denne type af cykel kører ofte med en højere hastighed, og derfor er det nødvendigt at have flere gear at vælge imellem. Du skal også forberede dig på den dag, hvor du kører tør for strøm. Disse cykler er ofte tungere, og derfor er det rart at have flere lave gear, som man kan vælge imellem.

Hvad skal du ellers overveje, når du køber en Kildemoes elcykel?

Udover hvor du køber og antallet af gear, er der også en række andre ting, du bør overveje:

 • Type?
  Der findes groft sagt to typer: Klassiske elcykler og citybike elcykler. Den klassiske type er yderst komfortable og er velegnet til kortere ture. Med citybike-typen er der lidt mere fokus på farten end komforten.
 • Forhjulsmotor, centermotor eller baghjulsmotor?
  Du skal vælge placeringen af motoren ud fra, hvordan, hvor langt, og hvor du cykler. Langt de fleste modeller har en forhjulsmotor, men centermotor og baghjulsmotor har særligt mange fordele, hvis du skal på lange ture.
 • Indvendige eller udvendige gear?
  Hvis du vælger indvendige gear, vil du opleve, at du skal bruge mindre tid på vedligeholdelse. Udvendige gear er dog optimale, hvis du gerne vil have den bedste mulighed for at finde det perfekte gear til netop det terræn, du kører i.
 • Model?
  Der findes en lang række af forskellige modeller fra Kildemoes, og de er alle fyldt med kvalitet. De adskiller sig dog også fra hinanden på flere forskellige parametre, og derfor er det en meget god ide at kigge på flere forskellige modeller, inden du køber.

Hvis du overvejer disse ting, inden du køber, burde du have en meget god chance for at finde den perfekte elcykel fra Kildemoes.