Kleber vinterdæk

køb Kleber vinterdæk til den fornuftige pris

Med Kleber vinterdæk vil du kunne køre sikkert gennem vinteren.

Det franske mærke som er opkaldt efter den parisiske gade, Avenue Klèber, der har produceret dæk i mere end 100 år. De er kendt for design i vinterdæk med gode tekniske og fysiske egenskaber til køre på de kolde veje, både med/uden sne og is. Kleber var den første dækproducent til at indbygge slanger i deres dæk, og deres anvendes som OEM hos Opel, VW, Peugeot, Renault m.m.

Faktisk er det Michelin som er største aktionær og reelle ejer af det franske dækmærke.

Du vil være i gode hænder, hvis du har disse vinterdæk på din bil henover vinteren, så du minimere din risiko for at køre galt.

Hvorfor Kleber vinterdæk er stabile til vinteren?

Det er gode stabile dæk ifølge flere pålidelige sider der giver de gode råd om vinterdæk.

Du kan blandt andet se vinterdæk test 2019 hos FDM her, hvor Kleber Krisalp HP3 vinterdæk scorer højt blandt blandt 16 forskellige dæk.

Krisalp HP3 vinterdækket bliver rost for en god slidstyrke og fremragende egenskaber på tør vej og gode egenskaber på is, sne og våd vej.

Vinterdæk fra Kleber har flere lameller end deres sommerdæk, så du opnår bedre bedre vejgreb både på tør og snedækket vej. Mønstret er designet til at dræne vandet der kommer under dækket. Og dette er også med til at give de gode køreegenskaber og vejgreb om vinteren.

Hvor finder du Kleber dæk og til hvilket pris?

Et Kleber vinterdæk koster mellem 300-400 kroner pr. dæk. Du skal selvfølgelig have fire dæk, så en gennemsnitspris på fire Kleber dæk til en standard bil vil ligge på omkring 1500 kr. Prisen er taget ud fra standard valg, hvor du blandt andet finder disse:

 

Se priser på Kleber dæk hos Dækonline her

kleber vinterdæk tilbud

Priser kommer selvfølgelig an på, hvilket dæk du skal bruge, hvilken model samt til hvilken bil dæk skal passe til. Nogle modeller er med bedre vejgreb end andre. De ældre modeller kan oftest købes lidt billigere end de helt nye modeller.

Op til vinter vil du også oftest kunne se et eller flere tilbud på Kleber vinterdæk. Disse tilbud er ofte populære og kan sagtens betale sig, hvis du skal ud at have fire helt nye vinterdæk og ikke kan bruge de gamle du måtte have liggende fra sidste sæson(vinterdæk guide).

Se også: Rigtig lufttryk i vinterdæk er vigtig

Kleber Krisalp HP 3 vinterdæk

Kleber Krisalp HP3 som er rost i vinterdæk test, er et prisvenligt dæk med gode egenskaber til tør og glat vej. Dækket er fremragende på tør vej om vinteren, og har gode egenskaber på glatte veje takket være sin gummiblanding.

Dækket er designet med lige og zigzagformede lameller, der sammen med et unikke mønster er god til at bortlede sjap og vand. Dèt er med til at give et godt greb og kortere bremselængde.