Køb en drifsikker og billig Suzuki? Tips til hvorfor netop denne bil

Køb en drifsikker og billig Suzuki? Tips til hvorfor

Skal du købe en ny(brugt) bil? Du har måske brug for en billig bil der går langt på literen, god kvalitet og er i den billige ende vedrørende service? Hvis pålidelighed og økonomi er dine primære kriterier frem for det mere spændende i en meget dyrere prisklasse, så overvej Suzuki.

Køb en drifsikker og billig Suzuki. Det japanske mærke har en række fordele som tiltaler de fleste mennesker med behov for en stabil bil til og fra arbejde hver dag.

Hvorfor købe en Suzuki?

Der findes rigtig mange forskellige gode biler og mærker. Her er japanske Suzuki gået hen og blevet et populært valg blandt danskere. Du får nemlig meget kvalitet og driftsikkerhed til en overkommelig pris ved en Suzukiforhandler som Spar To Biler i Brøndby.

Suzuki blev ”genopfundet” tilbage i 1996. Her blev der indført en strategi om at give dig som bruger, mest muligt for pengene. Det er en af grundende til, hvorfor en Suzuki kan være et underkendt men forbavsende godt bilkøb. Du får:

  • God kvalitet
  • Lav udsalgspris
  • Billig vedligeholdelse

Udsalgsprisen er absolut i den gode ende for en ny bil. En god pris hvor du får køreglæde, stabililitet, sikkerhed og en bil med en god udstyrsliste. Men rent økonomisk er det ikke den eneste gode fordel ved Suzuki. Mærket der tilbage i 2015 blev kåret som anden bedste bilmærke ved Motormagasinet her, fik nemlig høje karakterer på grund af sin driftsikkerhed hvilket også indkluderer vedligeholdelsen.

Service på Suzuki biler ligger i den billige ende og klart en økonomisk fordel for dig som pendler. Helt ligesom dit forbrug af benzin.

Brændstofsforbrug på en Swift eller Celerio er mere end 20 km/l. Hvilket må siges at være i en den bedre ende for benzinbiler.

Finansieringen af bilen kan ske via leasing eller lån. Hvor mærket ligger i den bedre ende for bilforsikringer. Helt ligesom du får en 3 års/100.000 km. mekanisk garanti og 12 år garanti mod rustgennemtæring.

Købe ny eller brugt bil?

Udover hvilken type bil og mærke du skal vælge, står du måske også overfor valget mellem at købe ny eller brugt bil. Svaret er ikke kun et økonomisk spørgsmål, men besvares også ud fra dit behov for en bil.

Hvad har du brug for? Er det til at pendle hvor brændstof og driftsikkerhed er det vigtigste? Eller er det mere fordi du elsker at have en bil, hvor udstyr, motor m.m. spiller en stor rolle.

Økonomisk er det billigere at købe en brugt bil, hvilket dog er på kort sigt. På den lange bane kan være det være bedre rent økonomisk, at du køber en ny bil.

Fordele og ulemper ved køb af ny bil?

Den nye bil mister en del af værdien når du underskriver papirerne og triller ud fra forhandleren. Men den nye bil har den store fordel, at den er ny. Her får du nyvognsgaranti og reklamationsret. Det betyder at du forhåbentlig i rigtig mange år, kun skal betale til service. Dækkene, udstødning, kilerem og alt det andet, bør kunne holde rigtig mange kørte km inden udskiftning. Alt det kan se noget anderledes ud ved køb af en brugt bil.

Nye biler kører ofte længere på literen. Hvis du er pendler, er det en stor fordel. Her kan du hente mange penge over en årrække i forhold til den brugte bil.

Ulempen ved at købe en ny bil er prisen. Du skal lægge et stort beløb hvor afskrivningsværdien, når der skal sælges, måske bliver stor alt afhængig af teknologien og politiske vinde.

Fordele og ulemper ved køb af brugt bil?

Den store fordel ved at købe en brugt bil er, at du kan købe en stor bil med komfort, motor og udstyr. Den store ulempe er dog, at bilen er brugt og der vil vente forskellige værkstedsregninger m.m.

Ved en brugt bil ved du sjældent hvordan den er blevet kørt. Men du kan dog samtidig gøre et godt køb indenfor den type bil du drømmer om.