Kun fantasien sætter grænser

Du kender frasen. Du tænker måske også at det er nemmere sagt end gjort, for det er jo ikke os alle, der har evnen til at tænke ud ad boksen. Det kan godt blive en udfordring i en verden, hvor innovative tanker skaber vores levevej. Der skal ikke mange tabte ideer til at slå os ud. Dog kan du langt mere end du tror du kan. Som mand, så er det en skjult forventning, at du skal kunne være stærk og komme med funktionelle ideer. Som sagt, så er det ikke så nemt. Læs derfor med herunder og få tips til, hvordan du kan genfinde viljen til at nå målene i dit liv.

Inspiration fra forbilleder

Hvis du mangler inspiration til at nå til dine mål, så tag til det inspirerende Rasmus Kragh foredrag der er kendt for at have besteget verdens højeste bjerg, Mount Everest. Du skal ikke bestige et bjerg for at være en rigtig mand og føle dig uovervindelig, men det kræver en stor mængde mental styrke, at bestige verdens højeste bjerg. Foredraget kan derfor inspirere dig. Alt dette kan du høre mere om i det spændende foredrag med Rasmus Kragh.

Bring dine erfaringer i spil

I en travl hverdag, hvor vi primært ser fremad hele tiden, så er fortiden ikke en del af vores tankegang. Virkeligheden er dog at vi ikke kunne være den vi er, hvis vi ikke havde gjort os de erfaringer, som vi har gjort os i fortiden. Hvis du har nogle mål, som du gerne vil opnå, så tænk tilbage på da du var en ung dreng. Dengang følte du dig udødelig og prøvede alt af. Find noget af den stædighed frem igen. For at nå mål kræver det nemlig at du har det rette mind-set, der ikke slukker lyset inden det overhovedet er tændt.

Undgå skuffelser

Hvis ikke du når dine mål i første omgang, så er det blot op på hesten igen. Hvis du slår dig selv i hovedet hver gang du fejler, så mister du langsomt modet hver eneste gang du sætter dig for at opnå nye ting i dit liv. Husk på at alle fejler og at du er stærk – alene bare for at prøve.