Lego Technie Lamborghini Sian FKP 37

Lego Technie Lamborghini Sian FKP 37

Lego til voksne er blevet populært. Du finder mange forskellige sæt hvor f.eks. Star Wars dødsstjernen eller Manchester Uniteds stadium Old Trafford i Lego er samlerobjekt for mange fans.

Et af de nyeste eksklusive samlesæt er denne Lego Technie Lamborghini Sian FKP 37. Den første hybride super-sportsvogn fra Lamborghini i samlesæt med 3.696 dele. Det giver dig en flot og eksklusiv udseende model med autentiske funktioner og luksuriøse detaljer.

Lego Technic Lamborghini Sian

Lamborghini byggesættet hedder Lego Technic 42115. Og giver dig en autentisk hybrid-sportsvogn med saksedøre og en kølerhjelm der byder på en v-12 motor med bevægelige stempler bagi i bilen. Sportsvognen er lavet i 1:8 skala, og måler 60 cm. i længde, 13 cm. i højden og 23 cm. i bredden.

Et af de dyre samlesæt til en pris lige under 3000 kr. hvor du får mange eksklusive detaljer. Bevægelig gearskifte i den autentiske 8-trins gearkasse, V12 motor med bevægelige stempler, affjedringen i hjulene, motor-afskærmning, autentisk instrumentbræt og andre luksuriøse detaljer.

Et fedt Lego samlesæt til voksne og måske det helt rigtige til dig, hvis du er vild med de italienske sportsvogne og det terapeutiske i at samle Lego.