Masser af hobbyer for ægte mænd

Crossfit

”Boys will be boys”, og mænd skal have lov til at være mænd. Desværre er der mange af os, som glemmer dette. Vi skal give os selv lov til at komme ud at lege, nyde en øl med dem, som vi holder af og bare hygge os. Mulighederne for dette drukner desværre for mange ofte i job, børn, kone og hus, men som du muligvis ved, så handler det i virkeligheden mere om at komme ud af døren og afsted. For når først man er afsted med sin hobby, så mærkes glæden. For at lade denne opfordring komme til livs, får du her fire hobbyer til den ægte mand.

Tag med ud på jagt

Jagt må siges at være en hobby for den rigtige mand. Der er nemlig en særlig smuk respekt for dyrene i jagtens øjemed, ligesom at der også en noget ekstremt mandigt over at tage ansvar for sit våben. Som du måske har set i Nak og Æd, så kan jagt være smukt. Det handler altså ikke kun om at slå ihjel, tværtimod så handler det også om at nyde skoven og dyrene, respektere omgivelserne og kun tage det, man har brug for. Jagt er en ægte og respektfuld mandehobby, som alle i princippet kan komme i gang med. Klik på linket for at læse mere om et kort jagttegnskursus hos Jagtskole.dk.

Kom i bedre form med Crossfit

Der er god chance for, at du har hørt om Crossfit før. Denne moderne måde at motionere og styrketræne på har taget danskerne med storm, og både mænd og kvinder er i dén grad hoppet med på vognen. Det fede ved sporten er, at alle kan være med, og at alle er på lige fod. I diverse centre rundt om i landet er der hold til alle niveauer, og der er altid en respekt for, at nogle er rutinerede, og andre ikke er. Med andre ord kan alle være med.

Find en makker, og begynd til badminton

Det er ikke sikkert, at du forbinder badminton med en mandehobby. Korte shorts og en ketsjer i hånden er ikke nødvendigvis pokkers maskulint, men det er til gengæld hylende morsomt at spille sporten. Ikke nok med det så får badminton dig i forrygende form, og det er hårdere, end man skulle tro. Så fat ketsjer, lej en bane i den nærmeste hal, og find så en makker at spille med.

Klatring som er let at komme i gang med

Klatresporten er nok typisk noget, som hører de større danske byer til. I hvert fald er det de færreste mindre byer, som har et klatrecenter eller lignende. Men er du heldig nok at været bosat i en by, som har enten en klatrehal eller et Boulders center, så bør du udnytte det. Hvor klatring på større vægge kan være svært at komme i gang med, så kan enhver komme i gang med det såkaldte bouldering. Her er væggene ikke høje, men de klatrermæssige udfordringer skal stadig nok få dig til at opgive et par gange. Her er der både brug for ren styrke, hjerne, smidighed og fingerkræfter. Du vil indse, hvor meget en mandehobby klatring er, når dagen slutter af med helt gennemsyrede og opspændte underarme