Sådan pifter du dit gamer-rum op

ANNONCE

De fleste mænd kender det alt for godt. Vi har et kontor eller gamerrum, men der er ikke just ret meget lys, andet end det der reflekterer fra computeren. Med så mange lys-alternativer, så kan det være svært at finde ud af hvad for noget lys der skal bruges i rummet. Her på siden har vi nogle gode bud til, hvordan du kan pifte dit kontor eller gamerrum gevaldigt op.

Led-strips kan være vejen frem

Når vi sidder længe foran en computerskærm, så bemærker vi ikke nødvendigvis at solen begynder at gå ned, og at der pludselig bliver lidt mørkere i rummet end hvad der var før. Det er først når der er helt mørkt, at vi får en fornemmelse af, at det kunne være rart med lidt ekstra lys i rummet. Men hvilket? Som mand er det ikke just lys der bliver gået mest op i, men det er trods alt rart med noget belysning, især hvis du skal sidde i det samme rum i længere tid. Hvis du gerne vil kunne holde dig fokuseret på dine mange games, så vil lys være en fremragende måde at gøre dette på. Har du overvejet Light strips? De kaldes både for LED strips og light strips, i tilfælde af, at det skulle forvirre lidt.

Gør dit gamer-rum ekstra fedt med LED

Med disse typer af lys får du et fedt og anderledes lys, men netop kan lyse op der hvor du ønsker det allermest. Men LED kan netop placeres mange forskellige steder, for at få det til at se fedt og anderledes ud. Du kan overveje at komme dem ind under dit skrivebord, da det giver en afdæmpet men fed effekt, som for alvor kan få dit gamer-rum til at lyse op. De kommer også i forskellige farver, så hvorfor ikke give det en chance? Det kunne gøre et fedt rum ekstra fedt, så hvad venter du på? Du kan finde dem alle hos Lyskilderdirekte.dk!