Tag på tur med drengene til Malaga

tre drenge staar paa toppen af en bakke

Trænger dig og venner til en rigtig mandetur? Så skulle I overveje at tage til Malaga. Destinationen er den perfekte destination til en rigtig drengeferie, der står på afslapning, sjov og spas og ikke mindst lidt alkohol. Malaga er en populær destination for solferie, og det er da heller ikke helt uden grund. Malaga er placeret på Spaniens sydspids. Byen tilbyder oplevelser for alle hvad end man er til afslapning på en lækker sandstrand, shopping, byture, forlystelser eller kultur.

Der er cirka 600.000 indbyggere i Malaga og byen er derfor en attraktiv storby at holde ferie i. Når du rejser til Malaga, får du både følelsen og alle fordelene ved at være i en storby, men der er også mulighed for afslapning ved stranden.

Hvis du og drengene ikke bare vil ligge og dase hele dagen, er der gode udflugtsmuligheder. Man kan bl.a. tage til Sevilla, hvor I bl.a. kan besøge det berømte fodboldstadium i byen. Hvis du leder efter flybilletter til Malaga, kan du med fordel søge på nettet. Her har du virkelig mulighed for at finde billige billetter, så der er flere penge til sjov og ballade.

Ultimativ badeferie

Malaga er den perfekte destination, hvis man trænger til en ferie, hvor man kan dase ved stranden og hygge sig i solen. Det er altså den perfekte destination for en flok drenge, der gerne vil slappe af, men som også søger sjove aktiviteter på stranden. Man kan spille beachvolley med nogle af de andre strandgæster.

På mange af de store strande er der forskellige muligheder for vandsport og vandaktiviteter med lidt mere action i, end bare at ligge på stranden hele dagen. Der findes mange steder i byen, hvor man kan booke forskellige sejlture og action prægede aktiviteter på vandet. Når I bliver trætte af at ligge og slappe af på stranden, er der altså nok sjove aktiviteter at vælge i mellem.

På en rigtig drengeferie, skal der selvfølgelig også ses lidt sport og drikkes nogle øl. Da Malaga er en storby, er der mange fede sportsbare rundt omkring, som helt klart er et besøg værd. Sportsbarerne byder på forskellige kampe. Nogle steder kan man kun se fodbold, nogle steder er det kun europæisk fodbold og andre steder kan man se noget helt tredje. I kan derfor glæde jer til at udforske de mange fede sportsbarer.

En tur i nattelivet

På en rigtig drengeferie hører der selvfølgelig også masser af alkohol til. Det betyder, at der skal besøges mange diskoteker og barer. Frygt ikke, der er masser af barer og diskoteker i Malaga. Når I ankommer, opdager i hurtigt at man ikke skal gå langt, før man støder ind i den første bar.

Særligt i centrum af byen, er der godt gang i nattelivet. Der findes mange små barer og de ligger meget tæt. Det er derfor en god idé at tage på en form for pubcrawl, hvor man besøger så mange som muligt på en aften. I kan få en fed aften i Malagas natteliv.