Træpersienner med brede lameller der kommer med prisgaranti?

træpersienner med brede lameller

Træpersienner med brede lameller kan være det elegante valg, der både pynter, og giver det funktionelle brug.

Du kan købe forskellige persienner i standard mål, men med træpersienner kan du få den ekstra brede lamel til mere lys, der kommer i det mere eksklusive look. Du finder typen i flere forskellige træ nuancer til kontoret, stuen, køkkenet eller andet rum i din bolig.
Her viser vi dig, hvordan du finder de flotte persienner efter mål til den billigste pris.

 

Gardinshoppen.dk tilbyder dig kvalitet, målgaranti, prisgaranti og 100% tilfredshed

find kvalitets persienner på mål

 

Bestil træpersienner på mål med brede lameller

Et klassisk og yderst elegant look til vinduerne er, hvad du kan bruge persiennerne med 25 eller 50 mm. lameller til, så du kan justerer det helt rigtige lysindfald.

Du kan vælge at købe træpersienner ved Ikea, Jysk, Bauhaus og lignede steder, hvor du dog kun finder standardmål. Hos specialiserede forhandlere som Gardinshoppen.dk, finder du derimod persienner i mål du ønsker. Det koster selvfølgelig lidt mere, men dog med prisgaranti, så du får den absolut billigste pris på det bedste produkt.

Vi anbefaler Gardinshoppen.dk netop fordi du får pris- og målgaranti, samtidig med, at persiennerne kommer i det absolutte gode kvalitet.
Det er ret simpelt at finde og købe persiennerne:

  • Du vælger persienner i menuen
  • Vælg mellem 25 eller 50 mm. lameller
  • Indtast bredde, højde og antal
  • Vælg farve hvor nuancerne byder på 12 forskellige træ nuancer
  • Tilsidst vælger du om styring er i venstre, højre eller med wire-styring

Så enkelt er det at bestille online, og det tager kun 1 minuts tid. Og med garanti på både pris og mål, så kan du ikke gå fejl

Beregn her, hvor meget du skal af med for en persienne med dit mål

 

Hvorfor persienner i træ efter mål?

brug en persienne i træ ved stuevinduerAt vælge gardiner på specialmål frem for standard mål er logisk nok dyrere, men det er dog den bedre investering. Du får muligheden for at få dækket vinduet på den helt rigtige måde, frem for en løsning, der måske nok dækker, men dog ikke passer helt korrekt, så lyset enten er for tildækket eller skinner igennem.

Hvordan måler man op til en persienne der passer i vinduet?

Hvis du vil have en persienne på specialmål, så skal du selvfølgelig have mål op, inden du kan bestille persiennen.

st og fremmest skal du tage stilling til, om persiennen skal være udvendigt eller indvendig. Den mest anvendte løsning er, at persiennen hænger indvendigt i vindueskarmen fremfor udover, og derfor er disse råd til hvordan du måler korrekt op, ud fra præmissen om, at du skal anvende til indvendig brug.

For at måle bredden, skal du måle i toppen, midten og bunden og bruge det mindste tal du får. Der kan være forskel, da en karm ikke nødvendigvis behøver at være lavet lige. Det samme gør sig gældende for højden, hvor du måler fra venstre, midten og højre side.

Ophæng af træpersienne?

Ophængning af persienner er relativt simpelt, og sikkert noget de fleste har prøvet. Der findes forskellige måder at hænge persienner op på:

  • Mellem et forsatsvindue og almindelig vindue
  • Inde i vindueskarmen
  • På karmen
  • På vinduets rammetræ

Hvor fastgørelsen sker på enten siderne af vindueskarmen, væggen eller i loftet.

Det udslagsgivende for dit valg, skal baseres på, om vinduet skal åbnes og hvilket vej det åbnes, for persiennen skal ikke gå på. Desuden, så skal du tage højde for typen af dit vindue, og selvfølgelig om der rent faktisk er plads til en persienne i træ, frem for en anden løsning som f.eks. et plissegardin.

Udover hvilket måde det skal hænge på, så skal du også tage stilling til, hvilket beslag der skal anvendes. Der følger standardbeslag med, hvor du enten kan bruge et til væg eller loft montering.

Brug persiennen i træ og de brede lameller på den rigtige måde

Persienner i det elegante træ kan passe ind i både det trendy og minimalistiske hjem, eller i det traditionelle hjem med et look der elsker fortidens stil. Hvad end stil du har, så skal du selvfølgelig udnytte persiennerne og deres brede lameller på den rigtige måde, så du både lys- og varmestyrer med dem.

Vend lamellerne ud mod rummet om vinteren og omvendt om sommeren. Om sommeren vil persiennerne dermed kunne holde den værste varme ud, hvor du om vinteren, kan sørge for at radiatorens varme ikke fiser direkte ud af lokalet.

Rengør dine persienner rigtigt så de ikke gå i stykker

Almindelige persienner skal rengøres med vand og sæbe, hvilket dog ikke gør sig gældende for træpersienner. Her skal du nemlig rengøre ved hjælp af en støvsuger. Tag persiennen ned og fold den helt ud ved at hænge den op i en bøjle eller lignende. Støvsug på begge sider og tør efter med en opvredet klud.

Så enkelt er det, at gøre dine persienner af træ rent og det er den fremgangsmåde, som du skal bruge for at undgå at beskadige dem.