Tre gode råd – sådan laver du den bedste polterabend for din fartglade kammerat

Din bedste kammerat skal giftes om to måneder, og der er endnu ikke blevet holdt polterabend for ham. Du ved, at I i vennegruppen har besluttet jer for, at det skal afholdes en måned før hans bryllup, men du ved endnu ikke, hvad I skal foretage jer på selve dagen.

Her kommer tre gode råd til, hvad I kan få dagen til at gå med.

Paintball

Hvilken anden dag end gommens polterabend er til for at teste mandigheden i venneflokken? Og i paintball kommer mandigheden for alvor på prøve. Hvem kan undgå at komme med et lille hvin, når først man bliver ramt af de hårde paintballkugler på kort afstand? Det kan de færreste. Til gengæld vil de fleste dagen efter have blå mærker på store dele af kroppen. Paintball er en aktivitet, de fleste mænd er vilde med. Med action, høj puls og et skydevåben i hånden er din kammerats polterabend for alvor skudt i gang.

Bestil mad

Efter et paintball-maraton er der ingen tvivl om, at samtlige mænd til den polterabend har brug for noget mad. Og her findes der jo ikke noget nemmere end at bestille take away til alle mand. Et lækkert måltid, der kan byde på både burger, pommes frites og en iskold sodavand, kan bestilles online, så det er klar, når først I har fået de svedige paintballdragter af igen. Klik her og læs mere

Til de fartglade

Hvis ikke der skulle have været adrenalin nok på paintballbanen, kan du med fordel booke en tur i en sportsvogn til din kammerat. Når først burgeren er landet tungt i maven, er det tid til at teste af, hvem der er den største fartdjævel i vennegruppen.

Så hvis ellers din kammerat er til aktiviteter med høj puls, god mad og en dag sammen med sine bedste venner, kan dette være et bud på den bedste polterabend for lige netop din kammerat.