Udlev drengedrømmen med en Porsche

Som børn har vi mange drømme. Vi vil gerne være astronauter. Vi vil gerne være brandmænd. Vi vil gerne være racerkører. Du har måske drømt om at sidde i en fed sportsvogn med drømmepigen ved siden af, mens I kører i det fri. Men selvom du måske ikke er blevet racerkører i dag eller har kunne købe drømmesportsvognen, betyder det ikke, at du ikke kan få lov til at holde den drøm i live.

Leasing

Det kan være dyrt at købe den sportsvogn, man har siddet og drømt om i skolen. Men der er en måde at kunne få kørt i drømmebilen uden at skulle bruge et livs opsparing. Nemlig ved leasing. Nu tænker du måske: ”Det har jeg hørt 1000 gange… Men hvad er det overhovedet?”

Leasing er i virkeligheden en måde at holde din økonomi fleksibel på, for det er ikke det samme som et regulært billån, når du reelt set lejer bilen.  Der er også forskel på, om du vælger privatleasing eller om du gerne vil lease en bil i forbindelse med dit arbejde. Hvis du f.eks. vælger flexleasing, leaser du bilen uden registreringsafgift og betaler kun afgift indenfor den periode, at bilen er på danske plader. Vælger du sæsonleasing, betaler du afgiften pr. måned.

Vælg det bedste af det bedste

Der er ingen tvivl om, at hvis du skal have det bedste af det bedste, er det Porsche, du skal gå efter. De helt klassiske og tidløse sportsvogne, der kan gøre dine naboer misundelige. Porsche leasing er klart en god måde at få drømmebilen på, uden at du skal betale for meget. Der er modeller som 911, Cayenne og Panamera, der er en fantastisk bil til både arbejde og familie. Porsche leasing er vejen frem, hvis du vil leve livet i luksus uden at skulle betale i dyre domme. Det er bilen til dig, der gerne vil føle dig som en skuespiller, der kører ned ad Los Angeles’ gader. Hvis du vil føle dig som en vinder, skal du vælge at lease en Porsche.