Utenu UV-parasol perfekt til stranden og camping

køb en uv-parasol som beskyttelse mod solens stråler

Elsker du at opholde dig i sommerens varme sol? Her kræver dagen på stranden, at du, kæresten eller især børnene med tyndere hud, brug for noget skygge så du/i ikke bliver bagt af solens stråler.

Utenu UV-parasol er med vindbeskyttelse fra sidestykker. Parasollen fungerer som skyggetelt med UV-beskyttelse hvor i flere personer kan slappe af i varmen med dejlig skygge.

En perfekt parasol til livet på stranden, camping eller bare til at nyde livet i haven for både voksne som børn der med garanti vil elske en hule.

Hvad er Utenu UV-Parasol

Utenu UV-parasol perfekt til stranden

Det er en bred parasol med sidestykker så du får en hule med beskyttelse mod både vind som mod solens UV-stråler. Modellen er hurtig og nem at slå op, da det fungerer helt ligesom en strandparasol.

Parasollen har UV-beskyttelse 50+ og god plads med sidestykker der både giver læ og god plads i skyggen. Derfor er denne mere et telt end f.eks. en strandparasol, hvor en varm dag på stranden selvfølgelig kræver noget skygge.

Hvad får du med parasolen?

Parasollen der vel nærmest fungerer som et halv telt til læ for solen, kan monteres fast i underlagt lidt på samme måde som et telt. I den nederste del er der løkker hvor du sætter teltpløkker fast. Men da underlaget er sand, kan du gøre parasollen tungere imod at vinden tager den ved at fylde sand i indvendige lommer.

Utenu modellen er mod UV-beskyttelse faktor 50+ i parasollens stof der er beklædt på indersiden. Det er med til at give et køling rum, da en del af solens stråler bliver reflekterer væk. Der er ventilationshul i toppen samt et hul/vindue i hver side, hvis der bliver for varmt i ”teltet”.

Parasollen er nem at monterer og slå op, hvor teleskopskaft giver du mulighed for at justerer længden mellem 54 til 127 cm.

Parasollen mål 140 x 15 cm. når den er sammenfoldet. Og i brug på stranden måler parasollen 240 x 152 x 40 cm. Der medfølger en opbevaringstaske med bærerem.

Helt ligesom med en parasol til haven, telte og andet i polyester materiale, kan du hurtigt tørre skidt af med en fugtig klud.

Specifikationer

  • Velegnet til strand, campingferien eller haven
  • Stof med solbeskyttelsesfaktor 50+
  • Beskyttende sidestykker mod vind
  • Ventilationshul i overkanten
  • 2 netvinduer med lynlås i sidestykker
  • Materialer: Stålskaft og 350D Oxford-polyester
  • Teleskopskaft med indstilling længde 54 – 127 cm