Vælg de rigtige gardiner til det nye hus?

vælg de rigtige gardiner til det nye hus?

Hvis i har købt grund og måske skal have bygget hus, så står inventar og gardiner nok ikke højest på todo listen.

Når man skal have bygget nyt er der nemlig mange overvejelser omkring designet og indretning. Her er det vigtigt at det hele spiller sammen. Med en tømrermester som tømrermester Børge Lind & Sønner A/S i Holstebro og Struer, får du drømmehuset der passer til dine ønsker, så du kan få det tilbehør som møbler og gardiner du ønsker.

Vælg de rigtige gardiner til det nye hus er, hvad du finder lidt inspiration til her. Vi har nemlig fundet de bedste løsninger der kan fuldende stue, køkken, værelser og andet i det nye hjem samtidig med, at de afskærmer for solen og giver privatliv.

Standard eller skræddersyede gardiner?

Hvis du får bygget et nyt hus eller bare trænger til modernisering, så er det indvendige inventar som gardiner den nemme opgave. Det kræver dog en del overvejelser, hvis helheden i hjemmet skal tage sig bedst ud og samtidig have det praktiske formål.

Du finder mange forskellige typer af gardiner, hvor det første valg gælder mellem standard eller skræddersyede gardin løsninger.

Skræddersyede gardiner er en dyrere løsning, hvor du skal opveje for og imod. Du får nemlig en flottere helhed i hjemmet for en merbetaling, hvor gevinsten er, at gardinerne passer perfekt både i mål og stil. Ulempen er, at du betaler lidt mere for denne fordel.

Skræddersyede løsninger?

Prisen er lidt højere når du køber gardiner på mål, men du får den helt rigtige løsning. Du finder nemlig skræddersyede gardiner i alle forskellige farve nuancer, mønstre, kvalitet, materiale og selvfølgelig størrelser der passer helt rigtigt.

Det at du kan vælge den helt rigtige stil gør, at du kan vælge forskellige typer af gardiner med den helt rigtige stil der går igen i alle rum i huset. Børneværelset kræver måske mørklægningsgardin i den nemme type barnet selv kan bruge, mens stuen måske tager sig bedst ud med flotte lameller til de store vinduer.

Valg af gardin typer?

Moderne gardiner til hjemmet giver fordele indenfor det flotte look i den lette, neutrale eller måske moderne stil. Her får du en helt anden type der adskiller sig en del fra de ældre gardintyper i den noget tungere version.

Vi giver her et par bud på gode modeller, som kunne være passende til de forskellige rum i dit hus.

  • Almindelige gardiner: Den almindelige type af gardin i lette farver giver stuen, værelset eller andet, det hyggelige skær der tager sig naturligt ud i rummet. Her gælder det selvfølgelig om, at gardinet måske mest er til pynt på den hyggelig stil, mere end det skal bruges som mørklægning eller blokering for solens irriterende stråler i tv’et.
  • Lamelgardiner: Det populære valg som førhen ofte blev brugt på kontorer, tager sig godt ud i det moderne hjem. Her er lameller perfekte til de store vinduespartier i stuen men også i soveværelset. Fordelen ved lameller er, at du kan vælge hvilket vej lyset skal vende, frem for at du bare skærmer helt af. Som alternativ kan du vælge panelgardiner som løsning.
  • Rullegardiner: Den simple løsning der kan være ganske neutral som du ruller ned via en snor når solens stråler skal skærmes. Et godt gardin valg der er velvagt til at fungerer som mørklægningsgardin også.
  • Persienner: En af de meget populære løsninger til både køkken, stue, værelser og andet. En billig løsning i forhold til mange andre typer af gardiner, hvor du kan skærme og få lys ind samtidig.
  • Plissegardiner: Plissegardiner giver dig mange muligheder med fleksible løsninger. At du kan placerer gardinet flere steder i vinduet, er ganske velegnet til mange rum og derfor at gardintypen er et populært valg.