5 gaveideer til den moderne mand

Manderoller og maskulinitet er en af mange ting der i disse år ændrer sig meget. Den moderne mand skal gerne kunne ting og have interesser som ikke nødvendigvis blev set på som maskuline for blot 10-20 år siden. Han skal have udvidet sin horisont og gerne en bred vifte af interesser, noget der kan gøre det svært at finde gaver til ham.

Væk er dengang hvor et sæt farvede sokker eller en fodboldspillers selvbiografi var nok til at vække de fleste mænds interesse, og selvom disse stadigvæk kan være fine gaver, bør du måske tænke lidt bredere hvis du skal købe gaver til en moderne mand. Er du i denne situation, eller trænger du bare til lidt inspiration, så følg med når vi giver vores bud på 5 gaveideer til den moderne mand.

Design og vin

Den moderne mand skal gerne have lidt interesse for god design. Design er absolut blevet en maskulin trend, men det handler også gerne om at vælge lidt maskuline designobjekter. Disse må gerne være sjove, med lidt kant og have en generel følelse af velopdragen drengerøv. Derudover må de gerne have en klar funktion.

Den moderne mand er ikke nødvendigvis interesseret i nips, men gerne i noget funktionelt. Tag for eksempel InnovaGoods’ vinholder-kæde. Vinholderen er formet som en kæde, og vinen holdes oppe på en måde der virker til at gå imod tyngdekraften. At koble design med vin, en anden god, moderne hobby, løfter også virkelig gaven et hak op i niveau. Find også flere smarte vinholdere og bartilbehør på denne side.

Mad og grej

Mad er en anden interesse mange moderne mænd virkelig går op i. I takt med at køkkenet er blevet mindre kønsopdelt, er en mere mandet madkultur, der ikke blot omhandler gril og pølser, opstået. Og med god mad kommer også en mulighed for godt grej – enhver mands største ønske.

En virkelig god gave der samler alt dette, er en støbejernspande. En støbejernspande har flere fordele, blandt andet at den kan komme i ovnen ved høje temperaturer, men dens primære fordel er at den afgiver varme effektivt. Dette er godt hvis du tilbereder kød, så enhver mand burde have en støbejernspande.

Lidt retro i hjemmet

En ting der generelt er meget in i boligindretning, og som den moderne mand bør være med på, er alting retro. Retro er kort sagt det nye sort. Den moderne mand kan komme med på denne bølge på mange måder, herunder med Vintage Record Bordskånere. Bordskånerne ligner retro LP-plader og vil se godt ud på ethvert herrebord.

Kvalitet på hele kroppen

Tøj er selvfølgelig en anden ting den moderne mand går op i. Hans udseende er dog ikke det eneste der er essentielt på tøjfronten. God komfort og dog kvalitet gælder efterhånden lige så meget, særligt der hvor det måske ikke kan ses.

Gode underbukser er en fantastisk gaveide til den moderne mand. Vi er langt fra at de gamle, klassiske hvis herreunderbukser er nok, og har der ikke været meget udskiftning siden ungdommen er det nok på tide. Gode underbukser kan også gerne komme i lækre og eventuelt bæredygtige materialer for virkelig at ramme plet.

Praktisk og pæn

Den sidste af vores gaveideer i denne omgang er i den praktiske ende af skalaen, for den moderne mand kan godt lide brugbare ting, særligt hvis de løser et problem. Et problem mange i dag har, er en mangel på USB-indgange i deres laptop.

Mange moderne laptops har meget få USB-indgange, og kan du lide at arbejde med en decideret mus og andre ting der kræver USB, kan det hurtigt blive svært at få koblet alt til. Heldigvis er der løsninger for dette.

En såkaldt USB-Hub er en slags stikdåse til USB-stik. Den tager en indgang i computeren og gør det muligt at tilkoble flere. Tag USB 2.0 Powered Hub 7 Ports har hele 7 indgange og kan dermed klare de flestes behov. Med dens sølvgrå og sorte design ser den desuden brandgodt ud mens den gør det.