Gaver til mænd på 50 år?

find gaver mænd 50 år

Gaver mænd 50 år? Hvad skal man finde på til manden der har alt eller aldrig ønsker sig noget? Det kan være svært når både julen og fødselsdag nærmer sig, især nu det er kedeligt at købe det samme igen og igen.

På mange mænds ønskelister står der T-shirts, sokker og underbukser. Det er sjovere at tænke ud af boksen og finde på noget, som han slet ikke har regnet med.

Men hvad er er gode gaver til mænd på 50 år?

Find på en gaveide i god tid

Uanset hvor godt du kender gavemodtageren, så kan det være svært at finde på noget, som han ikke kan undvære. Jo bedre du kender ham, desto nemmere vil det også være for dig at finde på en god gaveide. Du kan starte med at tænke over hvad han har af interesser. Måske er der noget udstyr til f.eks. jagt som han godt kunne bruge?

Det er en god ide, at du har et budget for, hvor meget en gave til ham må koste. På denne måde kan du finde på noget, der er indenfor rimelighedens grænser. Det er rigtig ærgerligt at have fundet på den perfekte gaveide, men ikke at have råd til den.

Bud på gaveideer til ham

Det gælder om at tænke bredt, så du er sikker på at finde på flere gaveideer der kunne være noget for ham. Her er forskellige gode bud på, hvad du kan give ham:

  • Oplevelser: Et oplevelsesgavekort er måske den perfekte gaveide til manden der aldrig ønsker noget(til en aktivitet som han med garanti vil glæde sig til)
  • Hans passion: Gavekort til hans fritidsinteresse indenfor jagt, cykling, vin, musik eller hvad hans passion er
  • Fodboldtrøjer: En fodboldtrøje med hans yndlingshold hvad end det er i Danmark eller de store udenlandske hold som United, Barcelona, Juventus m.m.
  • Til grillen: Noget til den passioneret grillmester på altanen, gårdhaven eller terrassen. Her kan du finde mange praktiske som sjove eller skøre ting. Hvis han kan lide at grille, kunne det være et forklæde med navn på
  • Ur: En mere eksklusiv og personlig gaveide kan være et nyt ur
  • Indgraverede ølglas: hvis han er typen, der elsker at drikke øl. En ting der ofte bruges som fars dag gave
  • Værktøj: Til handymanden der bruger meget af fritiden på boligen, her kan nyt værktøj altid være en god praktisk gave til ham.
  • Træningstøj: Hvis han elsker at spille fodbold, motionstræne, spille basket eller andet træning, vil han altid have brug for træningstøj
  • Cykelgear: Til ham der elsker MTB i skoven eller køre på landevejen med ryttercyklen, her kan gadgets eller cykeltøj være perfekte gave til ældre som unge mænd
  • Gadgets: Til ham der elsker sjove ting, kan du give en af de mange forskellige skøre eller sjove gadget indenfor teknologi eller måske udendørs leg. Her kan det være ting som paddleboards, droner og meget andet, som afhænger af hans temperament og lyst

Lige noget for ham

Når du først begynder at komme i gang med at tænke i hans baner, så kan du hurtigt komme frem til nogle gode bud på gaver til ham. Det er sjovt så længe du kan finde på noget, som han aldrig selv vil komme i tanke om at han mangler eller ønsker sig. Det er de personlige og lidt anderledes gaver, som han som regel bliver glad for.

Det gælder om at tænke i gavemodtagerens tanker så vidt som muligt. Det vil sige, at du skal vælge den gaveide, som din mavefornemmelse fortæller dig han vil blive glad for.

Du kan slå dig sammen med andre

Hvis du finder på en vild men dyr gaveide, så kan du altid høre om der er andre som kunne tænke sig at være med på gaven. Jo flere man slår sig sammen, jo dyrere en gave kan man også give. Uanset hvad du finder på, så vil han sætter stor pris på, at du har brugt tid og energi på at finde frem til en fremragende gave til ham. Det er altid tanken der tæller, men hvis du virkelig har anstrengt dig, så vil dette også blive afspejlet i din gave.